Kunci Gitar Anissa Ladies Truck - Wis Tak Lilakne



(Intro) C Em Am A
        Dm G C

C     Em     Am  Gm C
se..pine.. wengi..
F     C/E     Dm  G
a..ku ngen..teni..
C     Em    Am  Gm C
pe..rihe.. ati..
F          C/E    Bb  G
sing.. tak ra..sakne..
   F          C/E
tanpo sebab kowe..
        Dm      G          C
ninggal aku dewean.. ono kene..

  C      Em     Am  Gm C
sadar.. aku.. sadar..
    F           C/E
aku mung pelampiasan..
    Dm       G
disaat kau butuhkan..

  Em                      A
kowe mung teko gawe marem atiku..
    Dm            G           C
sejenak kau pergi tinggalkan aku..

(Intro) F G C..

(chorus)
Am          Em       F       C
kudu tak trimo.. yen iki dalane..
      Dm       G          C
tresnomu bedo ati bedo lambe..
Am           Em      F       C
mergo neng kono.. we ono liyane..
        Dm            G        C
wis tak lilakne cukup semene wae..

(Int.) C F Em
       C F G -E/G#
       Am G D..
       F  G..

  C      Em     Am  Gm C
sadar.. aku.. sadar..
    F           C/E
aku mung pelampiasan..
    Dm       G
disaat kau butuhkan..

  Em                      A
kowe mung teko gawe marem atiku..
    Dm            G           C
sejenak kau pergi tinggalkan aku..

(Intro) F G C..

(chorus)
Am          Em       F       C
kudu tak trimo.. yen iki dalane..
      Dm       G          C
tresnomu bedo ati bedo lambe..
Am           Em      F       C
mergo neng kono.. we ono liyane..
         Dm            G        C
uwis tak lilakne cukup semene wae..

Am          Em       F       C
kudu tak trimo.. yen iki dalane..
      Dm       G          C
tresnomu bedo ati bedo lambe..
Am           Em      F       C
mergo neng kono.. we ono liyane..
         Dm            G        C
uwis tak lilakne cukup semene wae..

  C      Em     Am  Gm C
sadar.. aku.. sadar..
    F           C/E
aku mung pelampiasan..
    Dm      C
disaat kau butuhkan..

dipopulerkan juga oleh :
Mala Agatha - Aku Dewean

Chord Anissa Ladies Truck

Chord Anissa Ladies Truck - Wis Tak Lilakne

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.
Lihat Semua :