Kunci Gitar Anggi Setya - Blitar Sewu Janji



Berikut ini chord Blitar Sewu Janji, lagu berbahasa jawa yang dinyanyikan oleh Anggi Setya. Lagu tersebut merupakan ciptaan Azazian (Java Kluwen) dan telah dirilis pada 23 agustus 2021. Video klip lagu tersebut telah tayang perdana di channel youtube milik Savana Purnama Abadi Record dengan nama youtubenya Savana Record.

(Intro) F G Em A
        Dm  G  C..

C                    Am       G
 mbiyen kowe janji marang aku..
        F         Dm         G
bakal dadi siji.. nganti tuwaku..
         C        G
esem lan guyumu kegowo ing
Am         G
jero ngimpiku..
        F        Dm          G
kuwi tondo aku.. tresno sliramu..

(Intro) Fm G C..

C                     Am       G
 wingi kowe.. kondo marang aku..
       F           Dm          G
bakal adoh paran.. ninggal awakku..
        C
pesenku mung siji
  G            Am      G
tulung jogonen roso atimu..
       F           Dm       G
budalo tak enteni sliramu bali..

  Em
nanging.. roso tresno iki..
       Am
mung nggawe laraku..
         F
ati sing tenanan..
     Dm       G
mbok gawe dolanan..

(Chorus)
   F         G           Em
blitar.. nyimpen sewu janji..
         A         Dm
tresnoku tulus lan suci..
       G        C
tibane rosomu mati..

   F      G              Em
janji.. setyo sing ngancani..
      A          Dm
soko ati.. tekan mati..
       G         C   G
tibane kowe ngapusi..

C                     Am       G
 wingi kowe.. kondo marang aku..
       F           Dm          G
bakal adoh paran.. ninggal awakku..
        C
pesenku mung siji
  G            Am      G
tulung jogonen roso atimu..
       F           Dm       G
budalo tak enteni sliramu bali..

  Em
nanging.. roso tresno iki..
       Am
mung nggawe laraku..
         F
ati sing tenanan..
     Dm       G
mbok gawe dolanan..

(Chorus)
   F         G           Em
blitar.. nyimpen sewu janji..
         A         Dm
tresnoku tulus lan suci..
       G        C
tibane rosomu mati..

   F      G              Em
janji.. setyo sing ngancani..
      A          Dm
soko ati.. tekan mati..
       G         C
tibane kowe ngapusi..

(Int.) F G Em A
       Dm G C..
       F G Em A
       Dm G C..

(Chorus)
   F         G           Em
blitar.. nyimpen sewu janji..
         A         Dm
tresnoku tulus lan suci..
       G        C
tibane rosomu mati..

   F      G              Em
janji.. setyo sing ngancani..
      A          Dm
soko ati.. tekan mati..
       G         C
tibane kowe ngapusi..

   F         G           Em
blitar.. nyimpen sewu janji..
         A         Dm
tresnoku tulus lan suci..
       G        C
tibane rosomu mati..

   F      G              Em
janji.. setyo sing ngancani..
      A          Dm
soko ati.. tekan mati..
       G         C
tibane kowe ngapusi..

 F             G
aku sadar.. ikhlas ati
  Em          A
kowe ninggal aku..
         F
tresno dadi crito
   G             C
janjimu.. mung semoto..
         F
tresno dadi crito
   G             C
janjimu.. mung semoto..
         F
tresno dadi crito
  G            C
kowe.. ninggal loro..

Chord Anggi Setya

Chord Anggi Setya - Blitar Sewu Janji

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.
Lihat Semua :