Kunci Gitar Almera Sabrina - Loro Rasane Ati Chord



(Intro) Am Em F C Dm  E..
        Am Em F C Dm  E..

Am           Em   F          C
sing ning atiku.. mung ono kowe..
  Dm             E           Am
nanging kowe.. tego ninggal aku..
Am         Em        F         C
aku ora ngiro.. koyo ngene dadine..
  Dm             E           Am
kowe mutus.. tresno cukup sakmene..

    G                C
tresnoku sing gede.. raono artine..
  G
kowe sing tak tresnani..
E
abot mileh liyane..

(Chorus)
Am       Dm   G          C
tego awakmu.. ninggalne aku..
F          G         C    E
opo ra ngerti loro rasane..
Am       Dm       G       C
tego awakmu.. nglarani atiku..
F        G          Am
loro rasane neng atiku..

(Int.) Am...
       Am Em F C Dm  E..
       Am Em F C Dm  E..

Am           Em   F          C
sing ning atiku.. mung ono kowe..
  Dm             E           Am
nanging kowe.. tego ninggal aku..
Am         Em        F         C
aku ora ngiro.. koyo ngene dadine..
  Dm             E           Am
kowe mutus.. tresno cukup sakmene..

    G                C
tresnoku sing gede.. raono artine..
  G
kowe sing tak tresnani..
E
abot mileh liyane..

(Chorus)
Am       Dm   G          C
tego awakmu.. ninggalne aku..
F          G         C    E
opo ra ngerti loro rasane..
Am       Dm       G       C
tego awakmu.. nglarani atiku..
F        G          Am
loro rasane neng atiku..

Am       Dm   G          C
tego awakmu.. ninggalne aku..
F          G         C    E
opo ra ngerti loro rasane..
Am       Dm       G       C
tego awakmu.. nglarani atiku..
F        G          Am
loro rasane neng atiku..



Almera Sabrina - Loro Rasane Ati

(Intro) Fm Cm C# G# A#m  C..
        Fm Cm C# G# A#m  C..

Fm           Cm   C#         G#
sing ning atiku.. mung ono kowe..
  A#m            C           Fm
nanging kowe.. tego ninggal aku..
Fm         Cm        C#        G#
aku ora ngiro.. koyo ngene dadine..
  A#m            C           Fm
kowe mutus.. tresno cukup sakmene..

    D#               G#
tresnoku sing gede.. raono artine..
  D#
kowe sing tak tresnani..
C
abot mileh liyane..

(Chorus)
Fm       A#m  D#         G#
tego awakmu.. ninggalne aku..
C#         D#        G#   C
opo ra ngerti loro rasane..
Fm       A#m      D#      G#
tego awakmu.. nglarani atiku..
C#       D#         Fm
loro rasane neng atiku..

(Int.) Fm...
       Fm Cm C# G# A#m  C..
       Fm Cm C# G# A#m  C..

Fm           Cm   C#         G#
sing ning atiku.. mung ono kowe..
  A#m            C           Fm
nanging kowe.. tego ninggal aku..
Fm         Cm        C#        G#
aku ora ngiro.. koyo ngene dadine..
  A#m            C           Fm
kowe mutus.. tresno cukup sakmene..

    D#               G#
tresnoku sing gede.. raono artine..
  D#
kowe sing tak tresnani..
C
abot mileh liyane..

(Chorus)
Fm       A#m  D#         G#
tego awakmu.. ninggalne aku..
C#         D#        G#   C
opo ra ngerti loro rasane..
Fm       A#m      D#      G#
tego awakmu.. nglarani atiku..
C#       D#         Fm
loro rasane neng atiku..

Fm       A#m  D#         G#
tego awakmu.. ninggalne aku..
C#         D#        G#   C
opo ra ngerti loro rasane..
Fm       A#m      D#      G#
tego awakmu.. nglarani atiku..
C#       D#         Fm
loro rasane neng atiku..

Chord Almera Sabrina - Loro Rasane Ati

Lihat Semua :