Kunci Gitar Alinda Blah - Neng Omah Wae



Capo di fret 4

(Intro) C G Am Em F C Dm G..

C           G
mas, jare sayang aku
  Am             Em
tapi selalu kowe tinggalke
 F         C
aku ra mau alasan
    Dm          G
kanggo.. masa depan..

C              G
ngomong tresno sejati
  Am             Em
tapi senajan ora perduli
 F           C
aku menangis ning kene
    Dm         G     C
ngenteni kapan kowe tekan..

(Intro) F G C

       Am         Em
mangan ra mangan asal kowe
 F          C
ono ning sampingku
    Am          Em
aku wis seneng ora nuntut
   F           G
ikhlas lahir bathin.. seadane..

(Chorus)
          C
neng omah wae mas
 G          Am
ojo lungo lungo..
      F
neng omah wae
   C           Dm         G
yo ngancani.. aku slalu kesepian..

        C
dirumah saja mas
 G         Am
aku isih kangen
       F          C
jangan biarkan.. awan wengi
 Dm          G   C
aku slalu sendirian

 C
(neng omah wae mas, neng omah wae)
 C
(dirumah saja mas, dirumah saja)

(Int.) Am... Am...
       Am Em F Am

       Am         Em
mangan ra mangan asal kowe
 F          C
ono ning sampingku
    Am          Em
aku wis seneng ora nuntut
   F           G
ikhlas lahir bathin.. seadane..

(Chorus)
          C
neng omah wae mas
 G          Am
ojo lungo lungo..
      F
neng omah wae
   C           Dm         G
yo ngancani.. aku slalu kesepian..

(Intro) C G Am F C Dm G..

(Chorus)
          C
neng omah wae mas
 G          Am
ojo lungo lungo..
      F
neng omah wae
   C           Dm         G
yo ngancani.. aku slalu kesepian..

        C
dirumah saja mas
 G         Am
aku isih kangen
       F          C
jangan biarkan.. awan wengi
 Dm          G   C
aku slalu sendirian..

 C
(neng omah wae mas, neng omah wae)
 C
(dirumah saja mas, dirumah saja)



Alinda Blah - Neng Omah Wae

(Intro) E B C#m G#m A E F#m B..

E           B
mas, jare sayang aku
  C#m            G#m
tapi selalu kowe tinggalke
 A         E
aku ra mau alasan
    F#m         B
kanggo.. masa depan..

E              B
ngomong tresno sejati
  C#m            G#m
tapi senajan ora perduli
 A           E
aku menangis ning kene
    F#m        B     E
ngenteni kapan kowe tekan..

(Intro) A B E

       C#m        G#m
mangan ra mangan asal kowe
 A          E
ono ning sampingku
    C#m         G#m
aku wis seneng ora nuntut
   A           B
ikhlas lahir bathin.. seadane..

(Chorus)
          E
neng omah wae mas
 B          C#m
ojo lungo lungo..
      A
neng omah wae
   E           F#m        B
yo ngancani.. aku slalu kesepian..

        E
dirumah saja mas
 B         C#m
aku isih kangen
       A          E
jangan biarkan.. awan wengi
 F#m         B   E
aku slalu sendirian

 E
(neng omah wae mas, neng omah wae)
 E
(dirumah saja mas, dirumah saja)

(Int.) C#m... C#m...
       C#m G#m A C#m

       C#m        G#m
mangan ra mangan asal kowe
 A          E
ono ning sampingku
    C#m         G#m
aku wis seneng ora nuntut
   A           B
ikhlas lahir bathin.. seadane..

(Chorus)
          E
neng omah wae mas
 B          C#m
ojo lungo lungo..
      A
neng omah wae
   E           F#m        B
yo ngancani.. aku slalu kesepian..

(Intro) E B C#m A E F#m B..

(Chorus)
          E
neng omah wae mas
 B          C#m
ojo lungo lungo..
      A
neng omah wae
   E           F#m        B
yo ngancani.. aku slalu kesepian..

        E
dirumah saja mas
 B         C#m
aku isih kangen
       A          E
jangan biarkan.. awan wengi
 F#m         B   E
aku slalu sendirian..

 E
(neng omah wae mas, neng omah wae)
 E
(dirumah saja mas, dirumah saja)
Lihat Semua Chord Alinda Blah
Posted on : by
Related Chords: