Kunci Gitar Alan Kasaji - Semeru



Capo di fret 5

(Intro) C  G Am
        F Fm G..

 C                 Em
nduk.. mantepno atimu..
            Gm
cekelo janjiku..
  C            F
tulung percoyo aku
Dm        G       F     Em
wis.. tak pendhem tresnaku..
        Am
kanggo awakmu..
Dm         G  C
sak jerone atiku..

C                 Em
mung siji panyuwunku
              Gm
ojo gampang nesu..
    C           F
lan ojo gampang cemburu..
Dm  G    F      Em       Am
aku ra bakal mlayu seko uripmu
  Dm         G            C
senajan akeh goda ning sandhingku..

F
duh pepujanku..
    Em        Am
ati iki nggonamu..
Bb                       G
wutuh sak jiwa.. lan ragaku..

(Chorus)
            F         G
nganti suk mben selawase
F        Em            Am
tresnaku mung kanggo kowe
          Dm          G     C
tak pastikke ra bakal ono liyane..
Gm       F        G
 gedhene roso tresnaku
F        E        Am
ra bakal ono tandinge
        Dm       G
bebasan gunung semeru
       C
isih kalah gedhe..

(Int.) Bb  Am D Dm G Gm C
       F  G F  E Am Bb  G

C                 Em
mung siji panyuwunku
              Gm
ojo gampang nesu..
    C           F
lan ojo gampang cemburu..
Dm  G    F      Em       Am
aku ra bakal mlayu seko uripmu
  Dm         G            C
senajan akeh goda ning sandhingku..

F
duh pepujanku..
    Em        Am
ati iki nggonamu..
Bb                       G
wutuh sak jiwa.. lan ragaku..

(Chorus)
            F         G
nganti suk mben selawase
F        Em            Am
tresnaku mung kanggo kowe
          Dm          G     C
tak pastikke ra bakal ono liyane..
Gm       F        G
 gedhene roso tresnaku
F        E        Am
ra bakal ono tandinge
        Dm       G
bebasan gunung semeru
       C
isih kalah gedhe..

            F         G
nganti suk mben selawase
F        Em            Am
tresnaku mung kanggo kowe
          Dm          G     C
tak pastikke ra bakal ono liyane..
Gm       F        G
 gedhene roso tresnaku
F        E        Am
ra bakal ono tandinge
        Dm       G
bebasan gunung semeru
       C
isih kalah gedhe..

        Dm       G
bebasan gunung semeru
       C
isih kalah gedhe..

Am      Dm
 nganti sok mben
    G             F    Fm    G   C
aku tresno karo kowe.. hooo oo..oo..



Alan Kasaji - Semeru

(Intro) F  C Dm
        A# A#m C..

 F                 Am
nduk.. mantepno atimu..
            Cm
cekelo janjiku..
  F            A#
tulung percoyo aku
Gm        C       A#    Am
wis.. tak pendhem tresnaku..
        Dm
kanggo awakmu..
Gm         C  F
sak jerone atiku..

F                 Am
mung siji panyuwunku
              Cm
ojo gampang nesu..
    F           A#
lan ojo gampang cemburu..
Gm  C    A#     Am       Dm
aku ra bakal mlayu seko uripmu
  Gm         C            F
senajan akeh goda ning sandhingku..

A#
duh pepujanku..
    Am        Dm
ati iki nggonamu..
D#                       C
wutuh sak jiwa.. lan ragaku..

(Chorus)
            A#        C
nganti suk mben selawase
A#       Am            Dm
tresnaku mung kanggo kowe
          Gm          C     F
tak pastikke ra bakal ono liyane..
Cm       A#       C
 gedhene roso tresnaku
A#       A        Dm
ra bakal ono tandinge
        Gm       C
bebasan gunung semeru
       F
isih kalah gedhe..

(Int.) D#  Dm G Gm C Cm F
       A# C A# A Dm D#  C

F                 Am
mung siji panyuwunku
              Cm
ojo gampang nesu..
    F           A#
lan ojo gampang cemburu..
Gm  C    A#     Am       Dm
aku ra bakal mlayu seko uripmu
  Gm         C            F
senajan akeh goda ning sandhingku..

A#
duh pepujanku..
    Am        Dm
ati iki nggonamu..
D#                       C
wutuh sak jiwa.. lan ragaku..

(Chorus)
            A#        C
nganti suk mben selawase
A#       Am            Dm
tresnaku mung kanggo kowe
          Gm          C     F
tak pastikke ra bakal ono liyane..
Cm       A#       C
 gedhene roso tresnaku
A#       A        Dm
ra bakal ono tandinge
        Gm       C
bebasan gunung semeru
       F
isih kalah gedhe..

            A#        C
nganti suk mben selawase
A#       Am            Dm
tresnaku mung kanggo kowe
          Gm          C     F
tak pastikke ra bakal ono liyane..
Cm       A#       C
 gedhene roso tresnaku
A#       A        Dm
ra bakal ono tandinge
        Gm       C
bebasan gunung semeru
       F
isih kalah gedhe..

        Gm       C
bebasan gunung semeru
       F
isih kalah gedhe..

Dm      Gm
 nganti sok mben
    C             A#   A#m   C   F
aku tresno karo kowe.. hooo oo..oo..
Lihat Semua Chord Alan Kasaji
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.