Kunci Gitar Ais Sasabila - Dudu Jodone



(Intro) Am F Am F B E Am..

     Am             Am
tak lilakno.. tak lilakno
F        E
nadyan ati gelo..
           Dm          E         Am
yen pancen ra jodone.. arep di kapakke..
     Dm       G     C    F
mbok di pekso.. ora biso..
      Dm      E       Am
malah dadi.. abot sanggane ati..

(Intro) C  Dm  E F Am

  Am               Em
selawase tak ugemi mung sawiji..
G            F         Am
tresnaku iki lathi tumagok ati..

(Intro) F E Am

  Am                     Em
nanging aku ugo ngerti ngrumangsani..
G            F         Am
sopo sliramu lan sopo aku iki..

       C        F       E
yo wis lumrahe.. wong tuwamu..
     Am    F Am
ora setuju..

      Am            Am
tak lilakno.. tak lilakno..
F        E
nadyan ati gelo..
           Dm          E         Am
yen pancen ra jodone.. arep di kapakke..
     Dm       G     C    F
mbok di pekso.. ora biso..
      Dm      E       Am
malah dadi.. abot sanggane ati..

(Intro) C  Dm  E F Am

  Am               Em
selawase tak ugemi mung sawiji..
G            F         Am
tresnaku iki lathi tumagok ati..

(Intro) F E Am

  Am                     Em
nanging aku ugo ngerti ngrumangsani..
G            F         Am
sopo sliramu lan sopo aku iki..

       C        F       E
yo wis lumrahe.. wong tuwamu..
     Am    F Am
ora setuju..

      Am            Am
tak lilakno.. tak lilakno..
F        E
nadyan ati gelo..
           Dm          E         Am
yen pancen ra jodone.. arep di kapakke..
     Dm       G     C    F
mbok di pekso.. ora biso..
      Dm      E       Am
malah dadi.. abot sanggane ati..
      Dm      E       Am
malah dadi.. abot sanggane ati..
Lihat Semua :

Ais Sasabila

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.