Kunci Gitar AHS feat. Intan Rahma - Dongakno Aku





Capo di fret 3

(Intro) C G Am Em
        F C Dm G C

         C                   Am
mangkat esuk.. bali mesti mbengi..
       F                   G
kadang petok.. nanging ora mesti..
       Em   Am         Em  Am
yowis ora popo.. aku kudu iso..
          F                G
penting sesok.. uripmu iso mulyo..

          C               Am
ndelok mburi.. kadang aku iri
      F                    G
eling kowe.. sing ono ning ati
        Em  Am            Em  Am
mugi Gusti ora.. jeleh le maringi..
       F                     G
kowe sabar.. terus gelem ngenteni..

        F                    C
suatu saat nanti.. bakal tak tepati
         Am
kabeh janjiku neng kowe
     G
aku ora bakal lali..
           F                 C
mungkin du saiki.. nanging kuwi pasti
           Dm                       G
tetep neng sandingku terus ngancani aku..

(Chorus)
         C      G
dongakno dadi rejeki
      Am        Em
aku lungo awan mbengi
       F         C
panas udan ra perduli
        Dm       G
mergo kowe aku wani..

         C      G
senadyan akeh pacoban
            Am       Em
neng ngarep ngalangi dalan
      F           C
alon-alon penting tekan
         Dm         G          C
dinggo bebarengan sesok masa depan..

(Int.) C G Am Em
       F C Dm G
       C G Am Em
       F C Dm G C

      C                    Am
ngati-ati.. rasah nyawang mburi
       F                   G
kangen kowe.. sesok bakale mari
        Em  Am            Em  Am
mugi Gusti ora.. jeleh le maringi..
      F               G
aku sabar terus gelem ngenteni..

        F                    C
suatu saat nanti.. bakal tak tepati
         Am
kabeh janjiku neng kowe
     G
aku ora bakal lali..
           F                 C
mungkin du saiki.. nanging kuwi pasti
           Dm                       G
tetep neng sandingku terus ngancani aku..

(Chorus)
         C      G
dongakno dadi rejeki
      Am        Em
aku lungo awan mbengi
       F         C
panas udan ra perduli
        Dm       G
mergo kowe aku wani..

         C      G
senadyan akeh pacoban
            Am       Em
neng ngarep ngalangi dalan
      F           C
alon-alon penting tekan
         Dm         G          C
dinggo bebarengan sesok masa depan..

       C       G
mugo diberkahi Gusti
          Am        Em
lungamu nggolek rejeki
        F       C
terus diparingi lancar
        Dm             G
telaten sing penting sabar

        C            G
dongaku terus nggo kowe
      Am          Em
ngati-ati sak tekane
        F       C
ra lali ro ngibadahe
        Dm      G       C
kurangi sambate akehi syukure.. 



AHS feat. Intan Rahma - Dongakno Aku

(Intro) A E F#m C#m
        D A Bm E A

         A                   F#m
mangkat esuk.. bali mesti mbengi..
       D                   E
kadang petok.. nanging ora mesti..
       C#m  F#m        C#m F#m
yowis ora popo.. aku kudu iso..
          D                E
penting sesok.. uripmu iso mulyo..

          A               F#m
ndelok mburi.. kadang aku iri
      D                    E
eling kowe.. sing ono ning ati
        C#m F#m           C#m F#m
mugi Gusti ora.. jeleh le maringi..
       D                     E
kowe sabar.. terus gelem ngenteni..

        D                    A
suatu saat nanti.. bakal tak tepati
         F#m
kabeh janjiku neng kowe
     E
aku ora bakal lali..
           D                 A
mungkin du saiki.. nanging kuwi pasti
           Bm                       E
tetep neng sandingku terus ngancani aku..

(Chorus)
         A      E
dongakno dadi rejeki
      F#m       C#m
aku lungo awan mbengi
       D         A
panas udan ra perduli
        Bm       E
mergo kowe aku wani..

         A      E
senadyan akeh pacoban
            F#m      C#m
neng ngarep ngalangi dalan
      D           A
alon-alon penting tekan
         Bm         E          A
dinggo bebarengan sesok masa depan..

(Int.) A E F#m C#m
       D A Bm E
       A E F#m C#m
       D A Bm E A

      A                    F#m
ngati-ati.. rasah nyawang mburi
       D                   E
kangen kowe.. sesok bakale mari
        C#m F#m           C#m F#m
mugi Gusti ora.. jeleh le maringi..
      D               E
aku sabar terus gelem ngenteni..

        D                    A
suatu saat nanti.. bakal tak tepati
         F#m
kabeh janjiku neng kowe
     E
aku ora bakal lali..
           D                 A
mungkin du saiki.. nanging kuwi pasti
           Bm                       E
tetep neng sandingku terus ngancani aku..

(Chorus)
         A      E
dongakno dadi rejeki
      F#m       C#m
aku lungo awan mbengi
       D         A
panas udan ra perduli
        Bm       E
mergo kowe aku wani..

         A      E
senadyan akeh pacoban
            F#m      C#m
neng ngarep ngalangi dalan
      D           A
alon-alon penting tekan
         Bm         E          A
dinggo bebarengan sesok masa depan..

       A       E
mugo diberkahi Gusti
          F#m       C#m
lungamu nggolek rejeki
        D       A
terus diparingi lancar
        Bm             E
telaten sing penting sabar

        A            E
dongaku terus nggo kowe
      F#m         C#m
ngati-ati sak tekane
        D       A
ra lali ro ngibadahe
        Bm      E       A
kurangi sambate akehi syukure.. 

Lihat Semua Chord AHS
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.