Kunci Gitar Woro Widowati feat. Evan Loss - Bedo Dalane



(Intro) F G Em Am
        Dm G C..

    C            G           Am
tresno iki wes tekan pungkasane..
F                   G
awake luwih becik dewe-dewe..
   Em
di terusno kae..
        A
mesti loro ning mburine..
  Dm                   G
kabeh iki wes dadi garise..

C          G
yen oleh milih
       Am
aku ra pengen kenal kowe..
F                   G
lorone ra kiro-kiro rasane..
  Em
kudu di ikhlasne
          A
wes cukup tekan semene..
 Dm                  G
aku ro kowe bedo dalane..

(Chorus)
      F       G           Em Am
Bismillah.. Tuhan memberkati..
         Dm      G        C
rasah di getuni.. rasah ditangisi..
   F      G         Em     Am
percoyo wae.. Gusti mung siji..
      Dm                G
ojo dadi ati.. yen ra dadi siji..

      F       G           Em Am
Bismillah.. Tuhan memberkati..
        Dm     G         C
rasah digetuni.. rasah ditangisi..
  F          G 
roso tresno iki..
           Em         Am
tak simpen tekaning mati..
    Dm         G        C
masio ra bakal iso nyawiji..

(Int.) F G Em Am Dm G C..
       F G E Am Dm  G..

C          G
yen oleh milih
       Am
aku ra pengen kenal kowe..
F                   G
lorone ra kiro-kiro rasane..
  Em
kudu di ikhlasne
          A
wes cukup tekan semene..
 Dm                  G
aku ro kowe bedo dalane..

(Chorus)
      F       G           Em Am
Bismillah.. Tuhan memberkati..
         Dm      G        C
rasah di getuni.. rasah ditangisi..
   F      G         Em     Am
percoyo wae.. Gusti mung siji..
      Dm                G
ojo dadi ati.. yen ra dadi siji..

      F       G           Em Am
Bismillah.. Tuhan memberkati..
        Dm     G         C
rasah digetuni.. rasah ditangisi..
  F          G 
roso tresno iki..
           Em         Am
tak simpen tekaning mati..
    Dm         G        C
masio ra bakal iso nyawiji..
    Dm          G        C    F C
aku ro kowe ora iso dadi siji..
Lihat Semua :

Evan Loss

Chord Kunci Gitar lainnya: