Kunci Gitar Wira Nagara - Mati Alon-Alon (Koplo)



(Intro) C G F..
        C G F..
        C G Am F
        C G F..

C       G             Am
jarene aku.. paling bisa..
       F
gawe bungah..
C        G               Am
nyatane aku.. sing nelangsa..
           F
pas kowe lunga..

      Fm        Em
tak kira kowe jawaban..
  E               Am
dongaku nggo move on..
      Dm                G
jebul tekamu gawe mati alon-alon..

(Chorus)
      F                   Em
ya lumrah.. jenenge menungsa..
    Dm                         C
digawe nyaman.. langsung kepikiran..
    F                 Em
ora mikir utekke, ora sehat ragane
    Dm
ora tanggep atine..
    F             G            C
ora guna tresnaku kanggo slirahmu..

(Int.) F  Em Am
       Dm G C..
       F  Em Am
       Dm G C G..
                (hoa hoe..)

C       G              Am
udane deres.. pipimu teles..
            F
awakmu nggreges..
C         G                 Am
pikirmu sapa.. sing gelem teka..
           F
ngancani duka..

      Fm        Em
tak kira kowe jawaban..
  E               Am
dongaku nggo move on..
      Dm                G
jebul tekamu gawe mati alon-alon..

(Chorus)
      F                   Em
ya lumrah.. jenenge menungsa..
    Dm                         C
digawe nyaman.. langsung kepikiran..
    F                 Em
ora mikir utekke, ora sehat ragane
    Dm
ora tanggep atine..
    F             G            C
ora guna tresnaku kanggo slirahmu..

 F                    Em     Am
aja.. maning ngajak dolan.. (hey..)
      Dm
nek karo.. wong liya
G         C
kowe esih yang-yangan..

 F                     Em   Am
aja.. maning ngajak kencan.. 
      Dm               Em
wis kesel atiku, wis entek duitku
 Fm        G
esih ora payu.. (hoa hoe..)

 F                    Em     Am
aja.. maning ngajak dolan.. (hoa hoe..)
      Dm
nek karo.. wong liya
G         C
kowe esih yang-yangan..

(Chorus)
    F                 Em
ora mikir utekke, ora sehat ragane
    Dm
ora tanggep atine..
    F             G            C
ora guna tresnaku kanggo slirahmu..

      F                     Em
ngancani ngana ngene, njujugna ngendi bae
    Dm
ora melek matane..
     Fm            G         C
siki kesel atiku.. karo sliramu..



Wira Nagara - Mati Alon-Alon (Koplo)

(Intro) A E D..
        A E D..
        A E F#m D
        A E D..

A       E             F#m
jarene aku.. paling bisa..
       D
gawe bungah..
A        E               F#m
nyatane aku.. sing nelangsa..
           D
pas kowe lunga..

      Dm        C#m
tak kira kowe jawaban..
  C#              F#m
dongaku nggo move on..
      Bm                E
jebul tekamu gawe mati alon-alon..

(Chorus)
      D                   C#m
ya lumrah.. jenenge menungsa..
    Bm                         A
digawe nyaman.. langsung kepikiran..
    D                 C#m
ora mikir utekke, ora sehat ragane
    Bm
ora tanggep atine..
    D             E            A
ora guna tresnaku kanggo slirahmu..

(Int.) D  C#m F#m
       Bm E A..
       D  C#m F#m
       Bm E A  E..
                 (hoa hoe..)

A       E              F#m
udane deres.. pipimu teles..
            D
awakmu nggreges..
A         E                 F#m
pikirmu sapa.. sing gelem teka..
           D
ngancani duka..

      Dm        C#m
tak kira kowe jawaban..
  C#              F#m
dongaku nggo move on..
      Bm                E
jebul tekamu gawe mati alon-alon..

(Chorus)
      D                   C#m
ya lumrah.. jenenge menungsa..
    Bm                         A
digawe nyaman.. langsung kepikiran..
    D                 C#m
ora mikir utekke, ora sehat ragane
    Bm
ora tanggep atine..
    D             E            A
ora guna tresnaku kanggo slirahmu..

 D                    C#m    F#m
aja.. maning ngajak dolan.. (hey..)
      Bm
nek karo.. wong liya
E         A
kowe esih yang-yangan..

 D                     C#m  F#m
aja.. maning ngajak kencan.. 
      Bm               C#m
wis kesel atiku, wis entek duitku
 Dm        E
esih ora payu.. (hoa hoe..)

 D                    C#m    F#m
aja.. maning ngajak dolan.. (hoa hoe..)
      Bm
nek karo.. wong liya
E         A
kowe esih yang-yangan..

(Chorus)
    D                 C#m
ora mikir utekke, ora sehat ragane
    Bm
ora tanggep atine..
    D             E            A
ora guna tresnaku kanggo slirahmu..

      D                     C#m
ngancani ngana ngene, njujugna ngendi bae
    Bm
ora melek matane..
     Dm            E         A
siki kesel atiku.. karo sliramu..
Lihat Semua :

Wira Nagara

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.