Kunci Gitar Wegah Cidro - Urip Bebrayan



(Intro) C  G Am A Dm G C

C              G           Am
 nalikane aku eling karo kowe..
A        Dm              G        C
sing ono neng ati nganti tekane mati..

F           G
wes suwe ra ketemu,
   Em          Am
terpisah jarak dan waktu
        F
nanging tresnoku
        G         C
yo mung kanggo sliramu..

  C           G          Am
matursuwun sampun nompo aku
A       Dm                   G
sampun iso nrimo karo kahananku..
    F            G
senajan aku wong ra nduwe
          Em             Am
nanging kowe ra pernah masalahke
  Dm           G           C
sewu siji wong sing koyo kowe..

(Chorus)
F         G          Em         Am
urip bebrayan.. rono rene bebarengan 
       Dm         G     C
saling melengkapi kekurangan..
F         G            Em         Am
tresnoku iki.. yo mung kanggo awakmu..
      Dm              G          C
bakal tak jogo nganti tekane matiku..

(Int.) F G Em Am Dm G C
       F G Em Am Dm G C

    F            G
senajan aku wong ra nduwe
          Em             Am
nanging kowe ra pernah masalahke
  Dm                 G      C
matursuwun pun nompo opo anane..

(Chorus)
F         G          Em         Am
urip bebrayan.. rono rene bebarengan 
       Dm         G     C
saling melengkapi kekurangan..
F         G            Em         Am
tresnoku iki.. yo mung kanggo awakmu..
      Dm              G          C
bakal tak jogo nganti tekane matiku..

F         G          Em         Am
urip bebrayan.. rono rene bebarengan 
       Dm         G     C
saling melengkapi kekurangan..
F         G            Em         Am
tresnoku iki.. yo mung kanggo awakmu..
      Dm              G          C
bakal tak jogo nganti tekane matiku..



Wegah Cidro - Urip Bebrayan

(Intro) E  B C#m C# F#m B E

E              B           C#m
 nalikane aku eling karo kowe..
C#       F#m             B        E
sing ono neng ati nganti tekane mati..

A           B
wes suwe ra ketemu,
   G#m         C#m
terpisah jarak dan waktu
        A
nanging tresnoku
        B         E
yo mung kanggo sliramu..

  E           B          C#m
matursuwun sampun nompo aku
C#      F#m                  B
sampun iso nrimo karo kahananku..
    A            B
senajan aku wong ra nduwe
          G#m            C#m
nanging kowe ra pernah masalahke
  F#m          B           E
sewu siji wong sing koyo kowe..

(Chorus)
A         B          G#m        C#m
urip bebrayan.. rono rene bebarengan 
       F#m        B     E
saling melengkapi kekurangan..
A         B            G#m        C#m
tresnoku iki.. yo mung kanggo awakmu..
      F#m             B          E
bakal tak jogo nganti tekane matiku..

(Int.) A B G#m C#m F#m B E
       A B G#m C#m F#m B E

    A            B
senajan aku wong ra nduwe
          G#m            C#m
nanging kowe ra pernah masalahke
  F#m                B      E
matursuwun pun nompo opo anane..

(Chorus)
A         B          G#m        C#m
urip bebrayan.. rono rene bebarengan 
       F#m        B     E
saling melengkapi kekurangan..
A         B            G#m        C#m
tresnoku iki.. yo mung kanggo awakmu..
      F#m             B          E
bakal tak jogo nganti tekane matiku..

A         B          G#m        C#m
urip bebrayan.. rono rene bebarengan 
       F#m        B     E
saling melengkapi kekurangan..
A         B            G#m        C#m
tresnoku iki.. yo mung kanggo awakmu..
      F#m             B          E
bakal tak jogo nganti tekane matiku..
Lihat Semua Chord Wegah Cidro
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.