Kunci Gitar Waton Genjreng - Cerito Tresnaku



Capo di fret 4

(Intro) F  G  Em  Am
        A  Dm  G  C..

C                   F
ademe.. ing wayah wengi..
Am                      G
kelingan.. kowe tau tak tresnani..
     F                      G
seng mbiyen nggawe nyamane ati..
    F                    G  G-Am-Bbm-Bm
lan wes nggawe.. lorone ati..

C                            F
duh kangmas.. ra sah di elengke..
  Am                 G
ceritane.. aku lan kowe..
 F               G
itu semua kesalahmu..
    F                    G
ninggal lungo.. menduakanku..

(Chorus)
 F            G
opo.. salahku iki..
       Em            Am           A
kuwi kabeh.. mergo kowe sing njalari
            Dm
kowe mblenjani janji..
          G                C
ninggalke loro ning ati.. iki..

(Int.) F  Em  Dm G C C7
       F G E Am Dm G C..

     F                      G
seng mbiyen nggawe nyamane ati..
    F                  G
lan wes nggawe lorone ati..

C                            F
duh kangmas.. ra sah di elengke..
  Am                 G
ceritane.. aku lan kowe..
 F               G
itu semua kesalahmu..
    F                    G
ninggal lungo.. menduakanku.. huwo..

(Chorus)
 F            G
opo.. salahku iki..
       Em            Am           A
kuwi kabeh.. mergo kowe sing njalari
            Dm
kowe mblenjani janji..
          G                C
ninggalke loro ning ati.. iki..

  F         G
pangapurone awakku..
           Em           Am    A
seng wes tau.. nglarani atimu..
           Dm
ngopo wong tuwomu..
       G                    C   A
ra maringi restu.. katresnanku..

            Dm
mergo wong tuaku..
(mergo wong tuwomu..)
        G                   F  Fm C
ra paringi restu.. katresnanku..
(ra maringi restu.. katresnanku..)



Waton Genjreng - Cerito Tresnaku

(Intro) A  B  G#m  C#m
        C# F#m  B  E..

E                   A
ademe.. ing wayah wengi..
C#m                     B
kelingan.. kowe tau tak tresnani..
     A                      B
seng mbiyen nggawe nyamane ati..
    A                    B  B-C#m-Dm-D#m
lan wes nggawe.. lorone ati..

E                            A
duh kangmas.. ra sah di elengke..
  C#m                B
ceritane.. aku lan kowe..
 A               B
itu semua kesalahmu..
    A                    B
ninggal lungo.. menduakanku..

(Chorus)
 A            B
opo.. salahku iki..
       G#m           C#m          C#
kuwi kabeh.. mergo kowe sing njalari
            F#m
kowe mblenjani janji..
          B                E
ninggalke loro ning ati.. iki..

(Int.) A  G#m  F#m B E E7
       A B G# C#m F#m B E..

     A                      B
seng mbiyen nggawe nyamane ati..
    A                  B
lan wes nggawe lorone ati..

E                            A
duh kangmas.. ra sah di elengke..
  C#m                B
ceritane.. aku lan kowe..
 A               B
itu semua kesalahmu..
    A                    B
ninggal lungo.. menduakanku.. huwo..

(Chorus)
 A            B
opo.. salahku iki..
       G#m           C#m          C#
kuwi kabeh.. mergo kowe sing njalari
            F#m
kowe mblenjani janji..
          B                E
ninggalke loro ning ati.. iki..

  A         B
pangapurone awakku..
           G#m          C#m   C#
seng wes tau.. nglarani atimu..
           F#m
ngopo wong tuwomu..
       B                    E   C#
ra maringi restu.. katresnanku..

            F#m
mergo wong tuaku..
(mergo wong tuwomu..)
        B                   A  Am E
ra paringi restu.. katresnanku..
(ra maringi restu.. katresnanku..)
Lihat Semua :

Waton Genjreng

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.