Kunci Gitar Vita Alvia Feat. Ilux - Tansah Kelingan



Capo di fret 4

(Intro) Dm G C Am
        F G C

    Am       Em      F         C
kelingan esemmu gawe kangen atiku
    Am       G           C
masio mbiyen mbok gawe catu..

    Dm         G
ora rumongso salah..
     C          Am
kowe ngajak pisahan
       F   G         C
sumpah aku mageh kelingan..

       Dm          G
nganti putih rambutku,
       C          Am
nganti pedot nyowoku
     F        G        C
seprene mageh tansah kelingan..

(Intro) F G C

    Am       Em      F         C
kelingan esemmu gawe kangen atiku
    Am       G           C
masio mbiyen mbok gawe catu..

    Dm         G
ora rumongso salah..
     C          Am
kowe ngajak pisahan
       F   G         C
sumpah aku mageh kelingan..

       Dm          G
nganti putih rambutku
       C          Am
nganti pedot nyowoku
     F        G        C
seprene mageh tansah kelingan..

(Chorus)
F              G
 hapusen banyu motomu
C            Am
 lalekno aku saiki
F              G           C
 mergo aku wes duwe wong liyo..

F                 G
 nggawe cidro lan kuciwo
C                Am
 sering nggawe loro ati
F          G        C
 saiki aku njaluk sepuro..

(Intro) F G C

    Am       Em      F         C
kelingan esemmu gawe kangen atiku
    Am       G           C
masio mbiyen mbok gawe catu..

    Dm         G
ora rumongso salah
     C          Am
kowe ngajak pisahan
       F   G         C
sumpah aku mageh kelingan..

       Dm          G
nganti putih rambutku
       C          Am
nganti pedot nyowoku
     F        G        C
seprene mageh tansah kelingan..

(Chorus)
F              G
 hapusen banyu motomu
C            Am
 lalekno aku saiki
F              G           C
 mergo aku wes duwe wong liyo..

F                 G
 nggawe cidro lan kuciwo
C                Am
 sering nggawe loro ati
F          G        C
 saiki aku njaluk sepuro..

F              G
 hapusen banyu motomu
C            Am
 lalekno aku saiki
F              G           C
 mergo aku wes duwe wong liyo..

F                 G
 nggawe cidro lan kuciwo
C                Am
 sering nggawe loro ati
F          G        C
 saiki aku njaluk sepuro..

    Dm         G
ora rumongso salah..
     C          Am
kowe ngajak pisahan
       F   G         C
sumpah aku mageh kelingan..

       Dm          G
nganti putih rambutku
       C          Am
nganti pedot nyowoku
     F        G        C
seprene mageh tansah kelingan..

(Outro) F G C



Vita Alvia Feat. Ilux - Tansah Kelingan

(Intro) F#m B E C#m
        A B E

    C#m      G#m     A         E
kelingan esemmu gawe kangen atiku
    C#m      B           E
masio mbiyen mbok gawe catu..

    F#m        B
ora rumongso salah..
     E          C#m
kowe ngajak pisahan
       A   B         E
sumpah aku mageh kelingan..

       F#m         B
nganti putih rambutku,
       E          C#m
nganti pedot nyowoku
     A        B        E
seprene mageh tansah kelingan..

(Intro) A B E

    C#m      G#m     A         E
kelingan esemmu gawe kangen atiku
    C#m      B           E
masio mbiyen mbok gawe catu..

    F#m        B
ora rumongso salah..
     E          C#m
kowe ngajak pisahan
       A   B         E
sumpah aku mageh kelingan..

       F#m         B
nganti putih rambutku
       E          C#m
nganti pedot nyowoku
     A        B        E
seprene mageh tansah kelingan..

(Chorus)
A              B
 hapusen banyu motomu
E            C#m
 lalekno aku saiki
A              B           E
 mergo aku wes duwe wong liyo..

A                 B
 nggawe cidro lan kuciwo
E                C#m
 sering nggawe loro ati
A          B        E
 saiki aku njaluk sepuro..

(Intro) A B E

    C#m      G#m     A         E
kelingan esemmu gawe kangen atiku
    C#m      B           E
masio mbiyen mbok gawe catu..

    F#m        B
ora rumongso salah
     E          C#m
kowe ngajak pisahan
       A   B         E
sumpah aku mageh kelingan..

       F#m         B
nganti putih rambutku
       E          C#m
nganti pedot nyowoku
     A        B        E
seprene mageh tansah kelingan..

(Chorus)
A              B
 hapusen banyu motomu
E            C#m
 lalekno aku saiki
A              B           E
 mergo aku wes duwe wong liyo..

A                 B
 nggawe cidro lan kuciwo
E                C#m
 sering nggawe loro ati
A          B        E
 saiki aku njaluk sepuro..

A              B
 hapusen banyu motomu
E            C#m
 lalekno aku saiki
A              B           E
 mergo aku wes duwe wong liyo..

A                 B
 nggawe cidro lan kuciwo
E                C#m
 sering nggawe loro ati
A          B        E
 saiki aku njaluk sepuro..

    F#m        B
ora rumongso salah..
     E          C#m
kowe ngajak pisahan
       A   B         E
sumpah aku mageh kelingan..

       F#m         B
nganti putih rambutku
       E          C#m
nganti pedot nyowoku
     A        B        E
seprene mageh tansah kelingan..

(Outro) A B E
Lihat Semua Chord Ilux
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: