Kunci Gitar Tulus Suryono - Bocah Lola



(Intro) Am D G Em
        Am D G..
        C D Bm Em
        Am D G..

    G
aku pancen wong ra duwe
  Em           Bm
sekolahku mung SD
C         D     G
mergo ora ono ragate

      Am        D
ning aku kudu nerimo
    G            Em
pacoban sing tak tompo
  Am                 D
kabeh paringe sing Kuoso

(Intro) Am D G

          G
limang wektu tak lakoni
  Em         Bm
manut dawuhe gusti
  C             D      G
solat, poso, ngaji ora lali

        Am       D
dongaku rino lan wengi
       G            Em
kanggo sing tak tresnani
   Am       D       G
oh sliramu.. pujaan hati..

(Intr.) Am D G Em
        C D G..
        Am D G Em
        C D G..

    C        D
aku ora duwe bondho
  Bm        Em
duweku mung tresno
  Am         D         G
karo kowe ra karo wong liyo

(Intro) C D G

    C         D
ora nyono ora ngiro
  Bm        Em
yen sliramu kerso
  Am     D              G
karo aku wong sing uwis lola

    G
aku pancen wong ra duwe
  Em           Bm
sekolahku mung SD
C         D     G
mergo ora ono ragate

      Am        D
ning aku kudu nerimo
    G            Em
pacoban sing tak tompo
  Am    D            G
kabeh paringe sing Kuoso

(Intr.) Am D G Em
        C D G..
        Am D G Em
        C D G..

    C        D
aku ora duwe bondho
  Bm        Em
duweku mung tresno
  Am         D         G
karo kowe ra karo wong liyo

(Intro) C D G

    C         D
ora nyono ora ngiro
  Bm        Em
yen sliramu kerso
  Am     D              G
karo aku wong sing uwis lola

          G
limang wektu tak lakoni
  Em         Bm
manut dawuhe gusti
  C             D      G
solat, poso, ngaji ora lali

        Am       D
dongaku rino lan wengi
       G            Em
kanggo sing tak tresnani
   Am       D       G
oh sliramu.. pujaan hati..
   Am       D       G
oh sliramu.. pujaan hati..



Tulus Suryono - Bocah Lola

(Intro) G#m C# F# D#m
        G#m C# F#..
        B C# A#m D#m
        G#m C# F#..

    F#
aku pancen wong ra duwe
  D#m          A#m
sekolahku mung SD
B         C#    F#
mergo ora ono ragate

      G#m       C#
ning aku kudu nerimo
    F#           D#m
pacoban sing tak tompo
  G#m                C#
kabeh paringe sing Kuoso

(Intro) G#m C# F#

          F#
limang wektu tak lakoni
  D#m        A#m
manut dawuhe gusti
  B             C#     F#
solat, poso, ngaji ora lali

        G#m      C#
dongaku rino lan wengi
       F#           D#m
kanggo sing tak tresnani
   G#m      C#      F#
oh sliramu.. pujaan hati..

(Intr.) G#m C# F# D#m
        B C# F#..
        G#m C# F# D#m
        B C# F#..

    B        C#
aku ora duwe bondho
  A#m       D#m
duweku mung tresno
  G#m        C#        F#
karo kowe ra karo wong liyo

(Intro) B C# F#

    B         C#
ora nyono ora ngiro
  A#m       D#m
yen sliramu kerso
  G#m    C#             F#
karo aku wong sing uwis lola

    F#
aku pancen wong ra duwe
  D#m          A#m
sekolahku mung SD
B         C#    F#
mergo ora ono ragate

      G#m       C#
ning aku kudu nerimo
    F#           D#m
pacoban sing tak tompo
  G#m   C#           F#
kabeh paringe sing Kuoso

(Intr.) G#m C# F# D#m
        B C# F#..
        G#m C# F# D#m
        B C# F#..

    B        C#
aku ora duwe bondho
  A#m       D#m
duweku mung tresno
  G#m        C#        F#
karo kowe ra karo wong liyo

(Intro) B C# F#

    B         C#
ora nyono ora ngiro
  A#m       D#m
yen sliramu kerso
  G#m    C#             F#
karo aku wong sing uwis lola

          F#
limang wektu tak lakoni
  D#m        A#m
manut dawuhe gusti
  B             C#     F#
solat, poso, ngaji ora lali

        G#m      C#
dongaku rino lan wengi
       F#           D#m
kanggo sing tak tresnani
   G#m      C#      F#
oh sliramu.. pujaan hati..
   G#m      C#      F#
oh sliramu.. pujaan hati..
Lihat Semua Chord Tulus Suryono
Advertisement
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.