Kunci Gitar Tombogelo - Blenjani



Capo di fret 2

(Intro) C Dm F G
        Em Am Dm Fm

  C                    Dm
nelongso rasane.. wong sing tak tresnani
     G                C               -G
mblenjani janjine.. rabakal ninggalke..
  C                 Dm
loro ati iki.. sing wes mbok apusi..
    G                       C
tresnaku sing gede.. saiki mbok sepeleke

(Intro) Dm G C

    C                Dm
wes ra kuat ati.. mendem roso iki..
          G
tak pasrahke marang Gusti..
     C
seng iso ngerteni..

(Intro) Dm G C

  Dm            G
kadang aku kudu ngeculke
         Em         Am
ben kowe ngerti rasane..
    Dm                       G
kelangan karo mempertahankan pie rasane..

(Chorus)
        F            G
janjimu ra arep mbaleni..
       Em          Am
jebule kowe mblenjani..
          Dm
wes cukup semene wae..
      G
loro ati sing tak rasakke..

       F          G
mugo kowe tep kelingan..
          Em       Am
wes tau nggawe kelaran..
        Dm
suket teles sing kudanan
          G                 C
cen bener awakdewe kudu pisahan..

(Int.) Dm  Am  Dm  G
       Em  Am A Dm  G..

  C                 Dm
loro ati iki.. sing wes mbok apusi..
    G                       C
tresnaku sing gede.. saiki mbok sepeleke
    C                Dm
wes ra kuat ati.. mendem roso iki..
          G
tak pasrahke marang Gusti..
     C
seng iso ngerteni..

(Intro) Dm G C

  F             G
kadang aku kudu ngeculke..
         Em         Am
ben kowe ngerti rasane..
    Dm                       G
kelangan karo mempertahankan pie rasane..

(Chorus)
        F            G
janjimu ra arep mbaleni..
       Em          Am
jebule kowe mblenjani..
          Dm
wes cukup semene wae..
      G
loro ati sing tak rasakke..

       F          G
mugo kowe tep kelingan..
          Em       Am
wes tau nggawe kelaran..
        Dm
suket teles sing kudanan
          G                 C    D
cen bener awakdewe kudu pisahan..

(Chorus) (Overtone)
        G            A
janjimu ra arep mbaleni..
       F#m         Bm
jebule kowe mblenjani..
          Em
wes cukup semene wae..
      A
loro ati sing tak rasakke..

       G          A
mugo kowe tep kelingan..
          F#m      Bm
wes tau nggawe kelaran..
        Em
suket teles sing kudanan
          A                 D   D7
cen bener awakdewe kudu pisahan..
          G        A        G Gm D
cen bener awakdewe kudu pisahan..



Tombogelo - Blenjani

(Intro) D Em G A
        F#m Bm Em Gm

  D                    Em
nelongso rasane.. wong sing tak tresnani
     A                D               -A
mblenjani janjine.. rabakal ninggalke..
  D                 Em
loro ati iki.. sing wes mbok apusi..
    A                       D
tresnaku sing gede.. saiki mbok sepeleke

(Intro) Em A D

    D                Em
wes ra kuat ati.. mendem roso iki..
          A
tak pasrahke marang Gusti..
     D
seng iso ngerteni..

(Intro) Em A D

  Em            A
kadang aku kudu ngeculke
         F#m        Bm
ben kowe ngerti rasane..
    Em                       A
kelangan karo mempertahankan pie rasane..

(Chorus)
        G            A
janjimu ra arep mbaleni..
       F#m         Bm
jebule kowe mblenjani..
          Em
wes cukup semene wae..
      A
loro ati sing tak rasakke..

       G          A
mugo kowe tep kelingan..
          F#m      Bm
wes tau nggawe kelaran..
        Em
suket teles sing kudanan
          A                 D
cen bener awakdewe kudu pisahan..

(Int.) Em  Bm  Em  A
       F#m  Bm B Em  A..

  D                 Em
loro ati iki.. sing wes mbok apusi..
    A                       D
tresnaku sing gede.. saiki mbok sepeleke
    D                Em
wes ra kuat ati.. mendem roso iki..
          A
tak pasrahke marang Gusti..
     D
seng iso ngerteni..

(Intro) Em A D

  G             A
kadang aku kudu ngeculke..
         F#m        Bm
ben kowe ngerti rasane..
    Em                       A
kelangan karo mempertahankan pie rasane..

(Chorus)
        G            A
janjimu ra arep mbaleni..
       F#m         Bm
jebule kowe mblenjani..
          Em
wes cukup semene wae..
      A
loro ati sing tak rasakke..

       G          A
mugo kowe tep kelingan..
          F#m      Bm
wes tau nggawe kelaran..
        Em
suket teles sing kudanan
          A                 D    E
cen bener awakdewe kudu pisahan..

(Chorus) (Overtone)
        A            B
janjimu ra arep mbaleni..
       G#m         C#m
jebule kowe mblenjani..
          F#m
wes cukup semene wae..
      B
loro ati sing tak rasakke..

       A          B
mugo kowe tep kelingan..
          G#m      C#m
wes tau nggawe kelaran..
        F#m
suket teles sing kudanan
          B                 E   E7
cen bener awakdewe kudu pisahan..
          A        B        A Am E
cen bener awakdewe kudu pisahan..
Lihat Semua Chord Tombogelo
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.