TNJ Official - Sampun Chord Mudah

(Intro) F G Em Am
        Dm G C..

     C          G
tali katresnan iki sing mbiyen
Am         Em
tatu mergo polahmu
 F              G         C
aku sih ra nyongko kowe tego..
Dm         E            Am      G
 nek tak pikir mung marai sengsoro
        Dm              G
nggawe ati kuciwo.. aku raiso lilo..

Am        Em
sampun wancinipun
     F            C
kulo pun moten wantun..
     Am          Em
ngerasakke katresnan iki
     F               G
sing marai aku loro ati..

(Chorus)
          F                   G
aku tau dadi pelangi ning uripmu..
        -F    Em                 Am
aku sing bendino mewarnai hari harimu..
     A                 Dm
sing bendinane.. (sing bendinane..)
                G          C
nggawe kowe ngguyu, bocah ayu..

               F
kabeh kenangan iki
                      G
bakal tak simpen ning ati..
       -F    Em
kabeh foto kita bakal
                  Am
tak simpen ning galeri
   A            Dm
mergo aku.. (mergo aku..)
          G                    C
ora iso lali karo kisah cinta iki..

(Int.) Am Em F C
       Am Em F  G..

Am        Em
sampun wancinipun
     F            C
kulo pun moten wantun..
     Am          Em
ngerasakke katresnan iki
     F               G
sing marai aku loro ati..

(Chorus)
          F                   G
aku tau dadi pelangi ning uripmu..
        -F    Em                 Am
aku sing bendino mewarnai hari harimu..
     A                 Dm
sing bendinane.. (sing bendinane..)
                G          C
nggawe kowe ngguyu, bocah ayu..

               F
kabeh kenangan iki
                      G
bakal tak simpen ning ati..
       -F    Em
kabeh foto kita bakal
                  Am
tak simpen ning galeri
   A       Dm
mergo aku iki..
          G                    C
ora iso lali karo kisah cinta iki..

          F                   G
aku tau dadi pelangi ning uripmu..
        -F    Em                 Am
aku sing bendino mewarnai hari harimu..
     A          Dm
sing bendinane..
                G          C
nggawe kowe ngguyu, bocah ayu..

               F
kabeh kenangan iki
                      G
bakal tak simpen ning ati..
       -F    Em
kabeh foto kita bakal
                  Am
tak simpen ning galeri
   A       Dm
mergo aku iki..
          G                    C
ora iso lali karo kisah cinta iki..



TNJ Official - Sampun

(Intro) C D Bm Em
        Am D G..

     G          D
tali katresnan iki sing mbiyen
Em         Bm
tatu mergo polahmu
 C              D         G
aku sih ra nyongko kowe tego..
Am         B            Em      D
 nek tak pikir mung marai sengsoro
        Am              D
nggawe ati kuciwo.. aku raiso lilo..

Em        Bm
sampun wancinipun
     C            G
kulo pun moten wantun..
     Em          Bm
ngerasakke katresnan iki
     C               D
sing marai aku loro ati..

(Chorus)
          C                   D
aku tau dadi pelangi ning uripmu..
        -C    Bm                 Em
aku sing bendino mewarnai hari harimu..
     E                 Am
sing bendinane.. (sing bendinane..)
                D          G
nggawe kowe ngguyu, bocah ayu..

               C
kabeh kenangan iki
                      D
bakal tak simpen ning ati..
       -C    Bm
kabeh foto kita bakal
                  Em
tak simpen ning galeri
   E            Am
mergo aku.. (mergo aku..)
          D                    G
ora iso lali karo kisah cinta iki..

(Int.) Em Bm C G
       Em Bm C  D..

Em        Bm
sampun wancinipun
     C            G
kulo pun moten wantun..
     Em          Bm
ngerasakke katresnan iki
     C               D
sing marai aku loro ati..

(Chorus)
          C                   D
aku tau dadi pelangi ning uripmu..
        -C    Bm                 Em
aku sing bendino mewarnai hari harimu..
     E                 Am
sing bendinane.. (sing bendinane..)
                D          G
nggawe kowe ngguyu, bocah ayu..

               C
kabeh kenangan iki
                      D
bakal tak simpen ning ati..
       -C    Bm
kabeh foto kita bakal
                  Em
tak simpen ning galeri
   E       Am
mergo aku iki..
          D                    G
ora iso lali karo kisah cinta iki..

          C                   D
aku tau dadi pelangi ning uripmu..
        -C    Bm                 Em
aku sing bendino mewarnai hari harimu..
     E          Am
sing bendinane..
                D          G
nggawe kowe ngguyu, bocah ayu..

               C
kabeh kenangan iki
                      D
bakal tak simpen ning ati..
       -C    Bm
kabeh foto kita bakal
                  Em
tak simpen ning galeri
   E       Am
mergo aku iki..
          D                    G
ora iso lali karo kisah cinta iki..

Chord Sampun