Kunci Gitar Tegar Soekamtohs - Aku Rapopo



Capo di fret 2

(Intro) Am Dm F G
        Em       F Fm
        huu..woo.. haa..

C         Fm
amung sepisan
 Am              D
urip ning ndunyo iki..
    F            G
kanggo mbuktekno tresnaku..

C              Fm
panggah tak tompo
   Am       D
perlakuanmu sing olo..
   F          G
njero batinku kesikso..

F#m     F           Em
 nadyan abot ngertekno..
 Am               Dm
awakmu.. sing tak tresnani
G          C
 mblenjani janji.. (mblenjani janji)
        F#m   F            Em
kurang opo.. aku ning sliramu..
 Am          Dm    G       C
ora menghargai.. karo usahaku..

(Intro) F  Em  D#  G
                ha..

(Chorus)
     F
aku ora popo..
          C
nglilakno we.. lungo
          Dm        G           C
mbrebes mili kuat batin ikhlas ati..

  C7       F
koe raperduli..
  E        Am     G      D
karo perjuanganku sing tulus
     Dm         G
ming dinggo awakmu..

(Int.) F G Em  Am D G
         haa..
       F G Em  Am D G
           huu..

C         Fm
amung sepisan..
 Am              D
urip ning ndunyo iki..
    F            G
kanggo mbuktekno tresnaku..

C              Fm
panggah tak tompo..
   Am       D
perlakuanmu sing olo..
   F          G
njero batinku kesikso..

F#m     F           Em
 nadyan abot ngertekno..
 Am               Dm
awakmu.. sing tak tresnani
G          C
 mblenjani janji..
        F#m   F            Em
kurang opo.. aku ning sliramu..
 Am          Dm    G       C
ora menghargai.. karo usahaku..

(Intro) F  Em  D#  G
                ha..

(Chorus)
     F
aku ora popo..
          C
nglilakno we.. lungo
          Dm        G           C
mbrebes mili kuat batin ikhlas ati..

           F
koe raperduli..
  E        Am     G      D
karo perjuanganku sing tulus
     Dm         G
ming dinggo awakmu..

             F
senajan nggo dolanan..
            Em
tresno sing tenanan
        Dm
milih dee demi..
  G              C
duwit sing mok sayang..

                F
karma trus berputar
 E          Am   D
aku wis ora berharap..
    Dm      G      C
wis cukup semene sayang..
    F       G      C      Fm C
wis cukup semene.. sayang..



Tegar Soekamtohs - Aku Rapopo

(Intro) Bm Em G A
        F#m      G Gm
        huu..woo.. haa..

D         Gm
amung sepisan
 Bm              E
urip ning ndunyo iki..
    G            A
kanggo mbuktekno tresnaku..

D              Gm
panggah tak tompo
   Bm       E
perlakuanmu sing olo..
   G          A
njero batinku kesikso..

G#m     G           F#m
 nadyan abot ngertekno..
 Bm               Em
awakmu.. sing tak tresnani
A          D
 mblenjani janji.. (mblenjani janji)
        G#m   G            F#m
kurang opo.. aku ning sliramu..
 Bm          Em    A       D
ora menghargai.. karo usahaku..

(Intro) G  F#m  F   A
                 ha..

(Chorus)
     G
aku ora popo..
          D
nglilakno we.. lungo
          Em        A           D
mbrebes mili kuat batin ikhlas ati..

  D7       G
koe raperduli..
  F#       Bm     A      E
karo perjuanganku sing tulus
     Em         A
ming dinggo awakmu..

(Int.) G A F#m Bm E A
         haa..
       G A F#m Bm E A
           huu..

D         Gm
amung sepisan..
 Bm              E
urip ning ndunyo iki..
    G            A
kanggo mbuktekno tresnaku..

D              Gm
panggah tak tompo..
   Bm       E
perlakuanmu sing olo..
   G          A
njero batinku kesikso..

G#m     G           F#m
 nadyan abot ngertekno..
 Bm               Em
awakmu.. sing tak tresnani
A          D
 mblenjani janji..
        G#m   G            F#m
kurang opo.. aku ning sliramu..
 Bm          Em    A       D
ora menghargai.. karo usahaku..

(Intro) G  F#m  F   A
                 ha..

(Chorus)
     G
aku ora popo..
          D
nglilakno we.. lungo
          Em        A           D
mbrebes mili kuat batin ikhlas ati..

           G
koe raperduli..
  F#       Bm     A      E
karo perjuanganku sing tulus
     Em         A
ming dinggo awakmu..

             G
senajan nggo dolanan..
            F#m
tresno sing tenanan
        Em
milih dee demi..
  A              D
duwit sing mok sayang..

                G
karma trus berputar
 F#         Bm   E
aku wis ora berharap..
    Em      A      D
wis cukup semene sayang..
    G       A      D      Gm D
wis cukup semene.. sayang..
Lihat Semua Chord Tegar Soekamtohs
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.