Kunci Gitar Swarakata - Nyalon Mantu



(Intro) C  C  F  Em  F G C..

C        G        Am          Em
wis bola bali.. kowe tak sambati..
  F          C        Dm        G
pahit legi.. uripku.. tok ngerteni..
 C        G      Am           Em
aku loro ati.. kowe sing nambani..
    F        C        F     G   C
tak akoni.. sliramu.. ngademke ati..

C   Am          F
senadyan.. le kekancan..
    G            C
wis koyo yang-yangan..
    Am          F
senadyan.. le gojegan..
   G       C
ra ono batesan..
          Dm    Fm          G
ning nyatane.. iki.. ora gampang..

(Chorus)
 F       G            C
aku.. ra tekan nyampekne..
    Am          Dm
tresnoku nggo kowe..
   G          C            C7
mergo le kekancan kadung suwe..

  F        G           C
nanging.. aku pengen sowan..
  Am          Dm
moro ning omahmu..
   E           Am
nyalon dadi mantu..

(Int.) Dm G C Am
       Dm G C C7
       Dm G Em Am
       Dm G C G

C         G      Am         Em
jaman semono.. dolanku ro kowe..
   F              C
ngalor ngidul.. bebarengan
Dm           G
saking cedak'e..
 C           G     Am          Em
ono roso tresno.. ora tak rasakke
  F        C         F   G    C
tibo saiki dongaku.. jodoku kowe..

C   Am          F
senadyan.. le kekancan..
    G            C
wis koyo yang-yangan..
    Am          F
senadyan.. le gojegan..
   G       C
ra ono batesan..
          Dm    Fm          G
ning nyatane.. iki.. ora gampang..

(Chorus)
 Dm      G            C
aku.. ra tekan nyampekne..
    Am          Dm
tresnoku nggo kowe..
   G          C            C7
mergo le kekancan kadung suwe..

  Dm       G           C
nanging.. aku pengen sowan..
  Am          Dm
moro ning omahmu..
   E           Am
nyalon dadi mantu..

(Chorus) (Overtone)
    Em      A         D
mungkin.. jalaran kulino..
     Bm       Em
sing maune konco..
  Am        D
suwe-suwe malah dadi tresno..

  Em      A         D
mugi.. Gusti ngijabahi
   Bm       Em
penjalukku iki
 F#         Bm
awak dewe rabi.. ooh..

  Em      A         D
mugi.. Gusti ngijabahi..
   Bm       Em
penjalukku iki..
 F#         Bm-A#-A-G#m F#.. -B B
awak dewe rabi..



Swarakata - Nyalon Mantu

(Intro) G  G  C  Bm  C D G..

G        D        Em          Bm
wis bola bali.. kowe tak sambati..
  C          G        Am        D
pahit legi.. uripku.. tok ngerteni..
 G        D      Em           Bm
aku loro ati.. kowe sing nambani..
    C        G        C     D   G
tak akoni.. sliramu.. ngademke ati..

G   Em          C
senadyan.. le kekancan..
    D            G
wis koyo yang-yangan..
    Em          C
senadyan.. le gojegan..
   D       G
ra ono batesan..
          Am    Cm          D
ning nyatane.. iki.. ora gampang..

(Chorus)
 C       D            G
aku.. ra tekan nyampekne..
    Em          Am
tresnoku nggo kowe..
   D          G            G7
mergo le kekancan kadung suwe..

  C        D           G
nanging.. aku pengen sowan..
  Em          Am
moro ning omahmu..
   B           Em
nyalon dadi mantu..

(Int.) Am D G Em
       Am D G G7
       Am D Bm Em
       Am D G D

G         D      Em         Bm
jaman semono.. dolanku ro kowe..
   C              G
ngalor ngidul.. bebarengan
Am           D
saking cedak'e..
 G           D     Em          Bm
ono roso tresno.. ora tak rasakke
  C        G         C   D    G
tibo saiki dongaku.. jodoku kowe..

G   Em          C
senadyan.. le kekancan..
    D            G
wis koyo yang-yangan..
    Em          C
senadyan.. le gojegan..
   D       G
ra ono batesan..
          Am    Cm          D
ning nyatane.. iki.. ora gampang..

(Chorus)
 Am      D            G
aku.. ra tekan nyampekne..
    Em          Am
tresnoku nggo kowe..
   D          G            G7
mergo le kekancan kadung suwe..

  Am       D           G
nanging.. aku pengen sowan..
  Em          Am
moro ning omahmu..
   B           Em
nyalon dadi mantu..

(Chorus) (Overtone)
    Bm      E         A
mungkin.. jalaran kulino..
     F#m      Bm
sing maune konco..
  Em        A
suwe-suwe malah dadi tresno..

  Bm      E         A
mugi.. Gusti ngijabahi
   F#m      Bm
penjalukku iki
 C#         F#m
awak dewe rabi.. ooh..

  Bm      E         A
mugi.. Gusti ngijabahi..
   F#m      Bm
penjalukku iki..
 C#         F#m-F-E-D#m C#.. -F# F#
awak dewe rabi..
Lihat Semua Chord Swarakata
Posted on : by
Related Chords: