Kunci Gitar Slow-On Official - Ikhlas Nompo



(Intro) C..
        F G Em Am
        Dm  G..
        F G Em Am
        Dm  G..

   C       G          Am
mbiyen.. kowe tau singgah..
   G        F
mbiyen tau ono..
     C       Dm     G
ning awakmu ora.. betah..

 C      G          Am
opo.. kowe ra ngelingi..
 G            F
ora ngrumangsani..
 C              Dm      G
awakmu sing tak tres..nani..

 F       C       Dm     G
aku.. ikhlas.. kowe.. lungo..

     F         G
kowe ora ngrasakke
    Em            Am
opo sing tak rasakke
       Dm                 G
mugo wae kowe ra entuk karmane..

(Chorus)
       C      G
tak tompo loroku
       Am      G
tak trimo lungamu
    F            C
senadyan tresno iki..
     Dm        G
isih ono ning ati..

       C       G
tak ikhlaske wae
    Am       G
koe karo liyane
    F           C
senadyan du jodone..
    Dm          G         C
aku ro kowe ra iso didadekke..

(Int.) F G Em Am Dm G C
       F G Em Am Dm G C..

 C      G          Am
opo.. kowe ra ngelingi..
 G            F
ora ngrumangsani..
 C              Dm      G
awakmu sing tak tres..nani..

 F       C       Dm     G
aku.. ikhlas.. kowe.. lungo..

     F         G
kowe ora ngrasakke
    Em            Am
opo sing tak rasakke
       Dm                 G
mugo wae kowe ra entuk karmane..

(Chorus)
       C      G
tak tompo loroku
       Am      G
tak trimo lungamu
    F            C
senadyan tresno iki..
     Dm        G
isih ono ning ati..

       C       G
tak ikhlaske wae
    Am       G
koe karo liyane
    F           C
senadyan du jodone..
    Dm          G         C   C... B
aku ro kowe ra iso didadekke..

     A         B
kowe ora ngrasakke
    G#m           C#m
opo sing tak rasakke
       F#m                B
mugo wae kowe ra entuk karmane..

(Chorus)
       E      B
tak tompo loroku
       C#m     B
tak trimo lungamu
    A            E
senadyan tresno iki..
     F#m       B
isih ono ning ati..

       E       B
tak ikhlaske wae
    C#m      B
koe karo liyane
    A           E
senadyan du jodone..
    F#m         B         E
aku ro kowe ra iso didadekke..

        F#m        B
cen wis garise.. hee..

(Gusti kulo ikhlas..)

                   A B E..
kudu tak ikhlaske..

Slow-On Official

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.
Lihat Semua :