Si Moen - Wayahe Mundur Chord Mudah

C                 D
 tresno winginane kae
                  G
kowe mung nyepelekne..

(Intro) C D G..

G               C
umpamane.. kowe iseh ning kene..
D                  G
tak kandani.. pangarepanku iki..
Am     D         Bm          Em
 pengenku urip bareng dadi siji..
     Am            D            G
nyatane.. ono sing iso.. ngganteni..

(Int.) Am Bm C D..

G                  C
seko winih.. ngasi tukule getih..
D                    G
tak lakoni.. nganggo ikhlase ati..
Am        D         Bm
 wes bola-bali percoyo..
         Em              Am
kanggo kowe sing tak tresno
       D         G
akhire tok sio sio..

C         D
 kudu kepiye..
         Bm
bertahan mung loro dewe..
         Em
berjuang raono gunane..
Am                D
 tresno winginane kae
                  G
kowe mung nyepelekne..

(Chorus)
       C
sak orane aku
                   D
wes nyobo kanggo nglalekne
            Bm
cerito masa lalu
                  Em
sing uwes tok tinggalake
            Am
koyo sego dadi bubur..
            C
saiki kabeh wes ajur
D         G
wayahe mundur..

(Int.) C D Bm Em
       C D G..

C         D
 kudu kepiye..
         Bm
bertahan mung loro dewe..
         Em      E
berjuang raono gunane..
Am                D
 tresno winginane kae
                  G
kowe mung nyepelekne..

(Chorus)
       C
sak orane aku
                   D
wes nyobo kanggo nglalekne
            Bm
cerito masa lalu
                  Em
sing uwes tok tinggalake
            Am
koyo sego dadi bubur..
            C        D
saiki kabeh wes ajur..

       C
sak orane aku
                   D
wes nyobo kanggo nglalekne
            Bm
cerito masa lalu
                  Em
sing uwes tok tinggalake
            Am
koyo sego dadi bubur..
            C
saiki kabeh wes ajur...
D         G
wayahe mundur..

Chord Wayahe Mundur