Kunci Gitar Shodie OraRewel - Blenjani Ati



Capo di fret 4

(Intro) C G Am Em
        F G C G..

   C          G         C
mantan.. wes nduwe gandengan..
    F         G        C
cerito.. seng dadi kenangan..
F               C
yowes rapopo.. aku kudu lilo
   F             G       C  G
timbang nggawe.. atiku loro..

  C                 F
getun ati iki.. ngancani sliramu..
    G
wes tak perjuangke
         C
nanging opo balesanmu..
    C
wes tak mantepke ati..
     F
kowe pilihanku..
  G                          C
nanging kowe tego.. blenjani ati..

(Chorus)
           F                      G
yowes kono lungo.. yen wes ra tresno..
        C
aku rapopo.. uwes tak ikhlasno..
      F                   G
aku lilo.. kowe milih lanangan liyo
             C
mergo sadar aku.. kalah bondo..

            F
yowes cukup semene
               G
yen pancen wes akhire
              C
dadi wong sepele.. trimo ngalah wae..
      F                  G
aku lilo.. mugo kowe bahagio..
                  C
senajan ro wong liyo..

(Int.) F  G  Em  Am
       F  G  C  G

  C                 F
getun ati iki.. ngancani sliramu..
    G
wes tak perjuangke
         C
nanging opo balesanmu..
    C
wes tak mantepke ati..
     F
kowe pilihanku..
  G
nanging kowe tego..
         C
blenjani ati.. ho..

(Chorus)
           F                      G
yowes kono lungo.. yen wes ra tresno..
        C
aku rapopo.. uwes tak ikhlasno..
      F                   G
aku lilo.. kowe milih lanangan liyo
             C
mergo sadar aku.. kalah bondo..

            F
yowes cukup semene
               G
yen pancen wes akhire
              C
dadi wong sepele.. trimo ngalah wae..
      F                  G
aku lilo.. mugo kowe bahagio..
                  C  C7
senajan ro wong liyo..
      F                  G
aku lilo.. mugo kowe bahagio..
                  C
senajan ro wong liyo..



Chord Shodie OraRewel - Blenjani Ati

(Intro) E B C#m G#m
        A B E B..

   E          B         E
mantan.. wes nduwe gandengan..
    A         B        E
cerito.. seng dadi kenangan..
A               E
yowes rapopo.. aku kudu lilo
   A             B       E  B
timbang nggawe.. atiku loro..

  E                 A
getun ati iki.. ngancani sliramu..
    B
wes tak perjuangke
         E
nanging opo balesanmu..
    E
wes tak mantepke ati..
     A
kowe pilihanku..
  B                          E
nanging kowe tego.. blenjani ati..

(Chorus)
           A                      B
yowes kono lungo.. yen wes ra tresno..
        E
aku rapopo.. uwes tak ikhlasno..
      A                   B
aku lilo.. kowe milih lanangan liyo
             E
mergo sadar aku.. kalah bondo..

            A
yowes cukup semene
               B
yen pancen wes akhire
              E
dadi wong sepele.. trimo ngalah wae..
      A                  B
aku lilo.. mugo kowe bahagio..
                  E
senajan ro wong liyo..

(Int.) A  B  G#m  C#m
       A  B  E  B

  E                 A
getun ati iki.. ngancani sliramu..
    B
wes tak perjuangke
         E
nanging opo balesanmu..
    E
wes tak mantepke ati..
     A
kowe pilihanku..
  B
nanging kowe tego..
         E
blenjani ati.. ho..

(Chorus)
           A                      B
yowes kono lungo.. yen wes ra tresno..
        E
aku rapopo.. uwes tak ikhlasno..
      A                   B
aku lilo.. kowe milih lanangan liyo
             E
mergo sadar aku.. kalah bondo..

            A
yowes cukup semene
               B
yen pancen wes akhire
              E
dadi wong sepele.. trimo ngalah wae..
      A                  B
aku lilo.. mugo kowe bahagio..
                  E  E7
senajan ro wong liyo..
      A                  B
aku lilo.. mugo kowe bahagio..
                  E
senajan ro wong liyo..

Chord Shodie OraRewel

Chord Shodie OraRewel - Blenjani Ati

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.
Lihat Semua :