Kunci Gitar Shinta Arsinta - Rancangan Wesi



(Intro) Dm  Em  F G C  G..

C                  F
matur suwun kanggo awakmu..
G                             C
sing wes tau ono.. ning njero atiku..
Dm
tresnamu sing gede..
           Em
sing wes tau mbok ucapke..
    F                         G
ora nyongko.. kene wes bedo dalane..

C                       F
tak lali-lali.. nanging ra lali..
G                              C
jenengmu sing ono.. ning njero ati..
Dm
wes kebacut tresno..
         Em
nanging aku biso opo..
     F                G           C  G
kowe neruske.. tresno karo wong liyo..

(Chorus)
        F
wis tau berjuang..
               G
tapi ra tau di pandang..
         C           G/B       Am
tep bertahan.. masio kelaran-laran..
A                 Dm
kabeh mung kanggo kowe..
                G
tresnaku.. ra sepele..
                    C
malah sak penakmu dewe..

          F
wis cukup semene wae..
         G
pedhot teko kene..
              C
aku wes ora kuat..
      G/B          Am
yen koyo ngene dadine..
A         Dm                   G
iki ngono ati.. dudu rancangan wesi..
                   C
wes ra kuat mbok larani..

Dm
aku kudu sabar..
       Em
mbukak ati sing jembar..
          F
mergo tresno kuwi..
         G         C   G
kabeh ra kudu nduweni..

(Int.) Dm  Em  F G  C..
       Dm  Em  F G  C  G..

C                       F
tak lali-lali.. nanging ra lali..
G                              C
jenengmu sing ono.. ning njero ati..
Dm
wes kebacut tresno..
         Em
nanging aku biso opo..
     F                G           C  G
kowe neruske.. tresno karo wong liyo..

(Chorus)
        F
wis tau berjuang..
               G
tapi ra tau di pandang..
         C           G/B       Am
tep bertahan.. masio kelaran-laran..
A                 Dm
kabeh mung kanggo kowe..
                G
tresnaku.. ra sepele..
                    C
malah sak penakmu dewe..

          F
wis cukup semene wae..
         G
pedhot teko kene..
              C
aku wes ora kuat..
      G/B          Am
yen koyo ngene dadine..
A         Dm                   G
iki ngono ati.. dudu rancangan wesi..
                   C
wes ra kuat mbok larani..

Dm
aku kudu sabar..
       Em
mbukak ati sing jembar..
          F
mergo tresno kuwi..
         G         C
kabeh ra kudu nduweni..

  Dm
kabeh wis tak wenehno..
Em
manteb lan jiwo rogo..
  F       G            C
kowe karo dekne gawe loro..



Chord Shinta Arsinta - Rancangan Wesi

(Intro) Cm  Dm  D# F  A#  F..

A#                 D#
matur suwun kanggo awakmu..
F                             A#
sing wes tau ono.. ning njero atiku..
Cm
tresnamu sing gede..
           Dm
sing wes tau mbok ucapke..
    D#                        F
ora nyongko.. kene wes bedo dalane..

A#                      D#
tak lali-lali.. nanging ra lali..
F                              A#
jenengmu sing ono.. ning njero ati..
Cm
wes kebacut tresno..
         Dm
nanging aku biso opo..
     D#               F           A# F
kowe neruske.. tresno karo wong liyo..

(Chorus)
        D#
wis tau berjuang..
               F
tapi ra tau di pandang..
         A#          F/A       Gm
tep bertahan.. masio kelaran-laran..
G                 Cm
kabeh mung kanggo kowe..
                F
tresnaku.. ra sepele..
                    A#
malah sak penakmu dewe..

          D#
wis cukup semene wae..
         F
pedhot teko kene..
              A#
aku wes ora kuat..
      F/A          Gm
yen koyo ngene dadine..
G         Cm                   F
iki ngono ati.. dudu rancangan wesi..
                   A#
wes ra kuat mbok larani..

Cm
aku kudu sabar..
       Dm
mbukak ati sing jembar..
          D#
mergo tresno kuwi..
         F         A#  F
kabeh ra kudu nduweni..

(Int.) Cm  Dm  D# F  A#..
       Cm  Dm  D# F  A#  F..

A#                      D#
tak lali-lali.. nanging ra lali..
F                              A#
jenengmu sing ono.. ning njero ati..
Cm
wes kebacut tresno..
         Dm
nanging aku biso opo..
     D#               F           A# F
kowe neruske.. tresno karo wong liyo..

(Chorus)
        D#
wis tau berjuang..
               F
tapi ra tau di pandang..
         A#          F/A       Gm
tep bertahan.. masio kelaran-laran..
G                 Cm
kabeh mung kanggo kowe..
                F
tresnaku.. ra sepele..
                    A#
malah sak penakmu dewe..

          D#
wis cukup semene wae..
         F
pedhot teko kene..
              A#
aku wes ora kuat..
      F/A          Gm
yen koyo ngene dadine..
G         Cm                   F
iki ngono ati.. dudu rancangan wesi..
                   A#
wes ra kuat mbok larani..

Cm
aku kudu sabar..
       Dm
mbukak ati sing jembar..
          D#
mergo tresno kuwi..
         F         A#
kabeh ra kudu nduweni..

  Cm
kabeh wis tak wenehno..
Dm
manteb lan jiwo rogo..
  D#      F            A#
kowe karo dekne gawe loro..

Chord Shinta Arsinta

Chord Shinta Arsinta - Rancangan Wesi

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :