Kunci Gitar Shinta Arsinta - Kowe Ngapusi



Capo di fret 1

(Intro) F G C Am Dm G C..
        F G C Am Dm G C..

C                 F
budal nandi wae.. kowe tak turuti..
  Dm                    G
ngusap moto men atimu seneng..
C
ngucap janji janji
        F
ning puncak suroloyo..
  Dm                   G
koyo uwes ono sak nyatane..
         C   G
sak nyatane..

C                   F
uwes tak ikhlaske.. kowe ro liyane..
 Dm                G
aku ora popo aku lilo..
C
ngucap janji janji..
        F
ning puncak suroloyo..
  Dm                   G
koyo uwes ono sak nyatane..
         C
sak nyatane..

(Chorus)
    F          G
aku wis ora ngiro
      Em         Am
saiki kowe wis bedo..
      Dm         G       C
jebul kowe.. wis duwe liyane..
    F            G
senadyan pamit turu
        Em           Am
aku ngerti mung ngapusi..
    Dm           G           C
aku weruh.. ning jembatan bligo..

(Int.) F G C Am Dm G C..

C                   F
uwes tak ikhlaske.. kowe ro liyane..
 Dm                G
aku ora popo aku lilo..
C
ngucap janji janji..
        F
ning puncak suroloyo..
  Dm                   G
koyo uwes ono sak nyatane..
         C
sak nyatane..

(Chorus)
    F          G
aku wis ora ngiro
      Em         Am
saiki kowe wis bedo..
      Dm         G       C
jebul kowe.. wis duwe liyane..
    F            G
senadyan pamit turu
        Em           Am
aku ngerti mung ngapusi..
    Dm           G           C
aku weruh.. ning jembatan bligo..

Dm         G            C   Am
 ora tak pikir.. jero jero..
Dm         G          C
 cukup semene.. ceritane..

(Chorus)
    F          G
aku wis ora ngiro
      Em         Am
saiki kowe wis bedo..
      Dm         G       C
jebul kowe.. wis duwe liyane..
    F            G
senadyan pamit turu
        Em           Am
aku ngerti mung ngapusi..
    Dm           G          C
aku weruh.. ning jembatan bligo..

(Outro) Dm G C



Shinta Arsinta - Kowe Ngapusi

(Intro) F# G# C# A#m D#m G# C#..
        F# G# C# A#m D#m G# C#..

C#                F#
budal nandi wae.. kowe tak turuti..
  D#m                   G#
ngusap moto men atimu seneng..
C#
ngucap janji janji
        F#
ning puncak suroloyo..
  D#m                  G#
koyo uwes ono sak nyatane..
         C#  G#
sak nyatane..

C#                  F#
uwes tak ikhlaske.. kowe ro liyane..
 D#m               G#
aku ora popo aku lilo..
C#
ngucap janji janji..
        F#
ning puncak suroloyo..
  D#m                  G#
koyo uwes ono sak nyatane..
         C#
sak nyatane..

(Chorus)
    F#         G#
aku wis ora ngiro
      Fm         A#m
saiki kowe wis bedo..
      D#m        G#      C#
jebul kowe.. wis duwe liyane..
    F#           G#
senadyan pamit turu
        Fm           A#m
aku ngerti mung ngapusi..
    D#m          G#          C#
aku weruh.. ning jembatan bligo..

(Int.) F# G# C# A#m D#m G# C#..

C#                  F#
uwes tak ikhlaske.. kowe ro liyane..
 D#m               G#
aku ora popo aku lilo..
C#
ngucap janji janji..
        F#
ning puncak suroloyo..
  D#m                  G#
koyo uwes ono sak nyatane..
         C#
sak nyatane..

(Chorus)
    F#         G#
aku wis ora ngiro
      Fm         A#m
saiki kowe wis bedo..
      D#m        G#      C#
jebul kowe.. wis duwe liyane..
    F#           G#
senadyan pamit turu
        Fm           A#m
aku ngerti mung ngapusi..
    D#m          G#          C#
aku weruh.. ning jembatan bligo..

D#m        G#           C#  A#m
 ora tak pikir.. jero jero..
D#m        G#         C#
 cukup semene.. ceritane..

(Chorus)
    F#         G#
aku wis ora ngiro
      Fm         A#m
saiki kowe wis bedo..
      D#m        G#      C#
jebul kowe.. wis duwe liyane..
    F#           G#
senadyan pamit turu
        Fm           A#m
aku ngerti mung ngapusi..
    D#m          G#         C#
aku weruh.. ning jembatan bligo..

(Outro) D#m G# C#
Lihat Semua :

Shinta Arsinta

Chord Kunci Gitar lainnya: