Kunci Gitar Shinta Arsinta - Kembang Terate



(Intro) Am Em Am
        F Em Am
        G Dm Em Am

Am      Em        Am
kembang-kembang terate..
       F          Em         Am
tengah kolam koyo melu ngawe-awe..
G                 Dm
naliko aku nguntapake..
  Em                   Am
lungamu.. arep nyambut gawe..
G                Dm
naliko iku tak bisike..
    Em              Am
tresnaku.. ngenteni kowe..

Am    Em      Am
manuk-manuk kedasih..
        F          Em        Am
kelak kelik.. koyo melu-melu sedih..
G                   Dm
opo ra ngerti tak kangeni..
    Em             Am
sok kapan anggonmu bali
G                     Dm
opo ra ngerti tak tresnani..
   Em             Am
mbiyen.. nganti saiki..

(Chorus)
         Am
telung taun tak enteni kowe bali
                    Em
sak iki katon merak ati..
   E
atiku dadi tido-tido..
    F         Am
opo kowe isih tresna..
      F              Am
tresnaku sing ngremboko ..
E
opo bakal musno..

Am   Em     Am
bali soko merantau
      F       Em         Am
opo kowe isih koyo dek semono
G                    Dm
tekamu sasat lintang tibo..
  Em                Am
gumebyar koyo putro rojo..
G                Dm
aku ra wani kondho tresno
  Em            Am
koyo.. rikolo semono..

(Int.) Am G Am
       F Em Am
       G Dm Em Am

(Chorus)
         Am
telung taun tak enteni kowe bali
                    Em
sak iki katon merak ati..
   E
atiku dadi tido-tido..
    F         Am
opo kowe isih tresna..
      F              Am
tresnaku sing ngremboko ..
E
opo bakal musno..

Am   Em     Am
bali soko merantau
      F       Em         Am
opo kowe isih koyo dek semono
G                    Dm
tekamu sasat lintang tibo..
  Em                Am
gumebyar koyo putro rojo..
G                Dm
aku ra wani kondho tresno
  Em            Am
koyo.. rikolo semono..

(Outro) Am Em Am
        F Em Am
        G Dm Em Am
Lihat Semua Chord Shinta Arsinta
Posted on : by
Related Chords: