Shinta Arsinta - Ajur Chord Mudah

(Intro) C D Bm Em
        Am D G..
        C D Bm Em
        Am  D  G..

G                        Em     
koyo.. nggepyak uyah ing segoro..
     Am         D
percuma.. kabeh kuwi percuma..
G                 Em
angen angene dadi kenangan..
   Am          D
iketan.. kabeh dadi pikiran..

        C
kowe mbiyen tak gondeli..
        D
tresno iki kanggo dewe
           Bm                  Em
mbesok yen wis wayahe dewe tunangan..
       Am
ndonyo nggone dewe wong loro..
      D            G
saiki wis.. ora gandengan..

(Int.) C-D-C-G..

G             Em
panase.. rojo srengenge..
   Am            D
alesan..mu sing mbok gawe-gawe..
      C
opo kabar janji-janji
            D
sing mbiyen wis mbok omongke
           Bm                  Em
mbesok yen wis wayahe dewe tunangan..
       Am
ndonyo nggone wong loro
      D            G
saiki wis.. ora gandengan..

(Chorus)
C         D       Bm
jane yen aku iso njalok
      E               Am
waktu di puterke ning aku
    D           G
aku ra pengen ketemu awakmu..

C         D         Bm
iki tak dadekke pelajaran
      E               Am
mugo mbesok sing karo aku..
   D        G-Am-Bm-G
ra koyo awakmu..

(Int.) C D Bm Em
       Am D G..
       C D Bm E
       Am  Am-Bm-C D..

      C
opo kabar janji-janji
            D
sing mbiyen wis mbok omongke
           Bm                  Em
mbesok yen wis wayahe dewe tunangan..
       Am
ndonyo nggone wong loro
      D            G
saiki wis.. ora gandengan..

(Chorus)
C         D       Bm
jane yen aku iso njalok
      E               Am
waktu di puterke ning aku
    D           G
aku ra pengen ketemu awakmu..

C         D         Bm
iki tak dadekke pelajaran
      E               Am
mugo mbesok sing karo aku..
   D        G
ra koyo awakmu..

C         D       Bm
jane yen aku iso njalok
      E               Am
waktu di puterke ning aku
    D           G
aku ra pengen ketemu awakmu..

C         D         Bm
iki tak dadekke pelajaran
      E               Am
mugo mbesok sing karo aku..
   D        G
ra koyo awakmu..



Shinta Arsinta - Ajur

(Intro) F# G# Fm A#m
        D#m G# C#..
        F# G# Fm A#m
        D#m  G#  C#..

C#                       A#m    
koyo.. nggepyak uyah ing segoro..
     D#m        G#
percuma.. kabeh kuwi percuma..
C#                A#m
angen angene dadi kenangan..
   D#m         G#
iketan.. kabeh dadi pikiran..

        F#
kowe mbiyen tak gondeli..
        G#
tresno iki kanggo dewe
           Fm                  A#m
mbesok yen wis wayahe dewe tunangan..
       D#m
ndonyo nggone dewe wong loro..
      G#           C#
saiki wis.. ora gandengan..

(Int.) F#-G#-F#-C#..

C#            A#m
panase.. rojo srengenge..
   D#m           G#
alesan..mu sing mbok gawe-gawe..
      F#
opo kabar janji-janji
            G#
sing mbiyen wis mbok omongke
           Fm                  A#m
mbesok yen wis wayahe dewe tunangan..
       D#m
ndonyo nggone wong loro
      G#           C#
saiki wis.. ora gandengan..

(Chorus)
F#        G#      Fm
jane yen aku iso njalok
      A#              D#m
waktu di puterke ning aku
    G#          C#
aku ra pengen ketemu awakmu..

F#        G#        Fm
iki tak dadekke pelajaran
      A#              D#m
mugo mbesok sing karo aku..
   G#       C#-D#m-Fm-C#
ra koyo awakmu..

(Int.) F# G# Fm A#m
       D#m G# C#..
       F# G# Fm A#
       D#m  D#m-Fm-F# G#..

      F#
opo kabar janji-janji
            G#
sing mbiyen wis mbok omongke
           Fm                  A#m
mbesok yen wis wayahe dewe tunangan..
       D#m
ndonyo nggone wong loro
      G#           C#
saiki wis.. ora gandengan..

(Chorus)
F#        G#      Fm
jane yen aku iso njalok
      A#              D#m
waktu di puterke ning aku
    G#          C#
aku ra pengen ketemu awakmu..

F#        G#        Fm
iki tak dadekke pelajaran
      A#              D#m
mugo mbesok sing karo aku..
   G#       C#
ra koyo awakmu..

F#        G#      Fm
jane yen aku iso njalok
      A#              D#m
waktu di puterke ning aku
    G#          C#
aku ra pengen ketemu awakmu..

F#        G#        Fm
iki tak dadekke pelajaran
      A#              D#m
mugo mbesok sing karo aku..
   G#       C#
ra koyo awakmu..

Chord Ajur