Kunci Gitar Satria Moe - Ayang Ayang Ayumu (A3)



(Intro) C G/B Am F..

C                 G/B
 gitar iki seng dadi seksi
Am                F
 tresno iki wes kepatri
C                 G/B
 karo kowe seng biso ngerteni..
Am               F
 mugo terus dadi siji..
C                  Bm
 tresno iki neng kuto tulungagung..
Am              F
 amber ra iso kebendung..

         Am                 F
aku ra pengen.. adoh karo kowe..
             Am               G
siji panjalokku.. setio karo aku..

(Chorus)
         C                G/B
aku ra biso.. adoh soko kowe..
         Am                Em
aku ra biso snajan semenit wae..
       F                  C  G/B Am
kowe dadi pilihan mergo gawe nyaman..
      Dm                 G
ayang ayang ayumu.. sumenden neng atiku..

         C                G/B
aku ra biso.. adoh soko kowe..
         Am                Em
aku ra biso snajan semenit wae..
       F                  C  G/B Am
kowe dadi pilihan mergo gawe nyaman..
      Dm                 G         F
ayang ayang ayumu.. sumenden neng atiku..

(Int.) F G F G
             hoo..
       C G/B Am G
       F C G..

C                  Bm
 tresno iki neng kuto tulungagung..
Am              F
 amber ra iso kebendung..

         Am                 F
aku ra pengen.. adoh karo kowe..
             Am               G
siji panjalokku.. setio karo aku..

(Chorus)
         C                G/B
aku ra biso.. adoh soko kowe..
         Am                Em
aku ra biso snajan semenit wae..
       F                  C  G/B Am
kowe dadi pilihan mergo gawe nyaman..
      Dm                 G
ayang ayang ayumu.. sumenden neng atiku..

         C                G/B
aku ra biso.. adoh soko kowe..
         Am                Em
aku ra biso snajan semenit wae..
       F                  C  G/B Am
kowe dadi pilihan mergo gawe nyaman..
      Dm                 G
ayang ayang ayumu.. sumenden..
           F     G             C
neng njero atiku.. neng njero atiku..



Satria Moe - Ayang Ayang Ayumu (A3)

(Intro) A# F/A Gm D#..

A#                F/A
 gitar iki seng dadi seksi
Gm                D#
 tresno iki wes kepatri
A#                F/A
 karo kowe seng biso ngerteni..
Gm               D#
 mugo terus dadi siji..
A#                 Am
 tresno iki neng kuto tulungagung..
Gm              D#
 amber ra iso kebendung..

         Gm                 D#
aku ra pengen.. adoh karo kowe..
             Gm               F
siji panjalokku.. setio karo aku..

(Chorus)
         A#               F/A
aku ra biso.. adoh soko kowe..
         Gm                Dm
aku ra biso snajan semenit wae..
       D#                 A# F/A Gm
kowe dadi pilihan mergo gawe nyaman..
      Cm                 F
ayang ayang ayumu.. sumenden neng atiku..

         A#               F/A
aku ra biso.. adoh soko kowe..
         Gm                Dm
aku ra biso snajan semenit wae..
       D#                 A# F/A Gm
kowe dadi pilihan mergo gawe nyaman..
      Cm                 F         D#
ayang ayang ayumu.. sumenden neng atiku..

(Int.) D# F D# F
               hoo..
       A# F/A Gm F
       D# A# F..

A#                 Am
 tresno iki neng kuto tulungagung..
Gm              D#
 amber ra iso kebendung..

         Gm                 D#
aku ra pengen.. adoh karo kowe..
             Gm               F
siji panjalokku.. setio karo aku..

(Chorus)
         A#               F/A
aku ra biso.. adoh soko kowe..
         Gm                Dm
aku ra biso snajan semenit wae..
       D#                 A# F/A Gm
kowe dadi pilihan mergo gawe nyaman..
      Cm                 F
ayang ayang ayumu.. sumenden neng atiku..

         A#               F/A
aku ra biso.. adoh soko kowe..
         Gm                Dm
aku ra biso snajan semenit wae..
       D#                 A# F/A Gm
kowe dadi pilihan mergo gawe nyaman..
      Cm                 F
ayang ayang ayumu.. sumenden..
           D#    F             A#
neng njero atiku.. neng njero atiku..
Lihat Semua :

Chord Satria Moe - Ayang Ayang Ayumu (A3)

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.