Kunci Gitar Salsa Billa - Ati Ati



(Intro) Am F G E F Dm E..
        Am F G E F Dm E..

Am      G            Am
wis.. cukup mung semene..
        F          G      C
wis tak lakoni sak kuate ati..
     F           G
coba ku ungkap padamu
     Em          Am
tapi kau sinis padaku
      Dm         G            C
sadar ku pancen udu sinten sinten..

Am     G          Am
roso.. sayang sayange..
    F           G        C
ora kewales pas jeru jerune..
     F             G
berharap kau tuk mengerti
     Em          Am
tapi kau semakin benci
          Dm         G           C
mung sing tak suwun ojo sampek getun..

(Chorus)
    Am
ati ati sing ngati
    F          G
mengko malah dadi tresno
    E          F
tresno marang aku
        Dm         E
sing maune kok sepelekne

     Am
ati ati nong ati
       F               G
ra ngerti malah dadi jodo..
  E        F
jodo karo aku
        Dm            E
sing maune kok anggep musuh

(Int.) Am F G E F Dm E..
       Am F G E F Dm E..
       F G C Am
       F G C

Am     G          Am
roso.. sayang sayange..
    F           G        C
ora kewales pas jeru jerune..
     F             G
berharap kau tuk mengerti
     Em          Am
tapi kau semakin benci
          Dm         G           C
mung sing tak suwun ojo sampek getun..

(Chorus)
    Am
ati ati sing ngati
    F          G
mengko malah dadi tresno
    E          F
tresno marang aku
        Dm         E
sing maune kok sepelekne

     Am
ati ati nong ati
       F               G
ra ngerti malah dadi jodo..
  E        F
jodo karo aku
        Dm            E
sing maune kok anggep musuh..

    Am
ati ati sing ngati
    F          G
mengko malah dadi tresno
    E          F
tresno marang aku
        Dm         E
sing maune kok sepelekne

     Am
ati ati nong ati
       F               G
ra ngerti malah dadi jodo..
  E        F
jodo karo aku
        Dm            E
sing maune kok anggep musuh..

(Outro) Am F G E F Dm E..
        Am F G E F Dm E.. Am



Salsa Billa - Ati Ati

(Intro) Gm D# F D D# Cm D..
        Gm D# F D D# Cm D..

Gm      F            Gm
wis.. cukup mung semene..
        D#         F      A#
wis tak lakoni sak kuate ati..
     D#          F
coba ku ungkap padamu
     Dm          Gm
tapi kau sinis padaku
      Cm         F            A#
sadar ku pancen udu sinten sinten..

Gm     F          Gm
roso.. sayang sayange..
    D#          F        A#
ora kewales pas jeru jerune..
     D#            F
berharap kau tuk mengerti
     Dm          Gm
tapi kau semakin benci
          Cm         F           A#
mung sing tak suwun ojo sampek getun..

(Chorus)
    Gm
ati ati sing ngati
    D#         F
mengko malah dadi tresno
    D          D#
tresno marang aku
        Cm         D
sing maune kok sepelekne

     Gm
ati ati nong ati
       D#              F
ra ngerti malah dadi jodo..
  D        D#
jodo karo aku
        Cm            D
sing maune kok anggep musuh

(Int.) Gm D# F D D# Cm D..
       Gm D# F D D# Cm D..
       D# F A# Gm
       D# F A#

Gm     F          Gm
roso.. sayang sayange..
    D#          F        A#
ora kewales pas jeru jerune..
     D#            F
berharap kau tuk mengerti
     Dm          Gm
tapi kau semakin benci
          Cm         F           A#
mung sing tak suwun ojo sampek getun..

(Chorus)
    Gm
ati ati sing ngati
    D#         F
mengko malah dadi tresno
    D          D#
tresno marang aku
        Cm         D
sing maune kok sepelekne

     Gm
ati ati nong ati
       D#              F
ra ngerti malah dadi jodo..
  D        D#
jodo karo aku
        Cm            D
sing maune kok anggep musuh..

    Gm
ati ati sing ngati
    D#         F
mengko malah dadi tresno
    D          D#
tresno marang aku
        Cm         D
sing maune kok sepelekne

     Gm
ati ati nong ati
       D#              F
ra ngerti malah dadi jodo..
  D        D#
jodo karo aku
        Cm            D
sing maune kok anggep musuh..

(Outro) Gm D# F D D# Cm D..
        Gm D# F D D# Cm D.. Gm
Lihat Semua Chord Salsa Billa
Posted on : by
Related Chords: