Kunci Gitar Saka & Seika feat. Betrand Peto Putra Onsu - Bapak



(Intro) Dm G C Am F G C

C
rambut wis ra ireng
 Em
uwis malih rupane..
 F                        C
ireng dadi putih.. sak ikine..
 Dm
dino tambah dino..
Em
umur tambah tuwo..
  F      Dm                G
nanging.. koyo-koyo ora di roso..

(Intro) Dm G C

C
ngadheg dadi cagak..
     Em
nyonggo piringe anak..
   F                      C
mempeng kerjo ora mikir rogo..
  Dm                 Em
paribasan umur.. wis akeh cacahe..
    F               G        C
nganti bingung.. anggonku ngitunge..

(Intro) Dm G C Am F G C

(Chorus)
  C                    F
bapak.. bapak, tekadmu kuwi tak puji..
  G                   C
bapak.. bapak, kowe koyo senopati..
  C                    F
bapak.. bapak, panasmu ngungkuli geni..
  G                  C
bapak.. bapak, keno angin soyo ndadi..

  F
senajan uwis tuwo
 C            Am
nekad mempeng kerjo
    Dm
nyambut gawe..
G                    C
 kanggo nguripi kluargo..

(Int.) Am Dm Em Am
       Dm Em Am
       Dm G C..

C
ngadheg dadi cagak..
     Em
nyonggo piringe anak..
   F                      C
mempeng kerjo ora mikir rogo..
  Dm                 Em
paribasan umur.. wis akeh cacahe..
    F               G        C
nganti bingung.. anggonku ngitunge..

(Intro) Dm G C Am F G C

(Chorus)
  C                    F
bapak.. bapak, tekadmu kuwi tak puji..
  G                   C
bapak.. bapak, kowe koyo senopati..
  C                    F
bapak.. bapak, panasmu ngungkuli geni..
  G                  C
bapak.. bapak, keno angin soyo ndadi..

  F
senajan uwis tuwo
 C            Am
nekad mempeng kerjo
    Dm
nyambut gawe..
G                    C
 kanggo nguripi kluargo..
Lihat Semua Chord Betrand Peto
Posted on : by
Related Chords: