Kunci Gitar Rofa - Tresnaku Digondol Wewe



Capo di fret 2

(Intro) F G Em G/B Am
        Dm G C
        Dm G Em A
        Dm G C

    C                   Am
aku wis kirim.. wa neng nomermu
    Dm                    G
ora mung pisan.. punjul seko ping pitu
      Em                 A
ning sliramu.. kok ra gelem buka..
      F                       G
opo meneh kok mbalesi sepisan we ora..

(Intro) F G C G

     C                   Am
roso tresnaku.. marang sliramu
        Dm                 G
senajan atimu.. babar blas ra nggagas..
  Em                 A
soyo suwe.. ngebak'i atiku..
           Dm                   G
mangan ngombe, kroso pait neng ilatku..

(Chorus)
          F               G
ambegan dadi sesek.. ora iso turu..
        Em                     A
saben bengi bingung, klisak klisik dewe
          Dm
kelingan sliramu, aku..
          G                     C  C7
khawatir sliramu yen digondol wewe..

          F               G
ambegan dadi sesek.. ora iso turu..
        Em                     A
saben bengi bingung, klisak klisik dewe
          Dm
kelingan sliramu, aku..
          G                     C  C7
khawatir sliramu yen digondol wewe..

(Int.) F G Em A
       Dm G C C7

(Chorus)
          F               G
ambegan dadi sesek.. ora iso turu..
        Em                     A
saben bengi bingung, klisak klisik dewe
          Dm
kelingan sliramu, aku..
          G                     C  C7
khawatir sliramu yen digondol wewe..

          F               G
ambegan dadi sesek.. ora iso turu..
        Em                     A
saben bengi bingung, klisak klisik dewe
          Dm
kelingan sliramu, aku..
          G
khawatir sliramu..
               C  Fm  C
yen digondol wewe..



Rofa - Tresnaku Digondol Wewe

(Intro) G A F#m A/C# Bm
        Em A D
        Em A F#m B
        Em A D

    D                   Bm
aku wis kirim.. wa neng nomermu
    Em                    A
ora mung pisan.. punjul seko ping pitu
      F#m                B
ning sliramu.. kok ra gelem buka..
      G                       A
opo meneh kok mbalesi sepisan we ora..

(Intro) G A D A

     D                   Bm
roso tresnaku.. marang sliramu
        Em                 A
senajan atimu.. babar blas ra nggagas..
  F#m                B
soyo suwe.. ngebak'i atiku..
           Em                   A
mangan ngombe, kroso pait neng ilatku..

(Chorus)
          G               A
ambegan dadi sesek.. ora iso turu..
        F#m                    B
saben bengi bingung, klisak klisik dewe
          Em
kelingan sliramu, aku..
          A                     D  D7
khawatir sliramu yen digondol wewe..

          G               A
ambegan dadi sesek.. ora iso turu..
        F#m                    B
saben bengi bingung, klisak klisik dewe
          Em
kelingan sliramu, aku..
          A                     D  D7
khawatir sliramu yen digondol wewe..

(Int.) G A F#m B
       Em A D D7

(Chorus)
          G               A
ambegan dadi sesek.. ora iso turu..
        F#m                    B
saben bengi bingung, klisak klisik dewe
          Em
kelingan sliramu, aku..
          A                     D  D7
khawatir sliramu yen digondol wewe..

          G               A
ambegan dadi sesek.. ora iso turu..
        F#m                    B
saben bengi bingung, klisak klisik dewe
          Em
kelingan sliramu, aku..
          A
khawatir sliramu..
               D  Gm  D
yen digondol wewe..
Lihat Semua Chord Rofa
Posted on : by
Related Chords: