Kunci Gitar Rinda Bimar - Reksogati Ninggal Janji



(Intro) C Am F G
        C Am F G C
        F G Am..

Am                 C
 kemerlip lintang.. neng langit..
F                 C         G
 ngelengake aku marang sliramu..
Am                  Em
 senadyan wes suwe.. lawase..
F                C       G
 kisah asmoro.. awak'e dewe..

F                         C
 tetep tak simpen.. neng njero atiku..
F                  C           G
 senadyan saiki.. aku wes karo wong liyo..
F                        C
 tak ukir indah.. neng lelakon uripku..
A#                  F
 kembang tresno iki..

(Chorus)
        C            Am
kisah indah.. neng mediun..
     F          C    G
alun alun.. rekso gati..
    C              Am
senadyan to.. tali tresno..
      F     G   C       Dm G
pedot pupus.. ora dadi..

Am               C
 ora tak getuni.. ngenal awakmu..
F                    C       G
 wes tak lilakne.. pahit manise..
F                         C
 tetep tak simpen.. neng njero atiku..
F                  C           G
 senadyan saiki.. aku wes karo wong liyo..
F                        C
 tak ukir indah.. neng lelakon uripku..
A#                  F G
 kembang tresno iki..

(Chorus)
      C              Am
kisah indah.. neng mediun..
     F     G    C    G
alun alun.. rekso gati..
    C              Am
senadyan to.. tali tresno..
      F     G   C
pedot pupus.. ora dadi..

(Int.) G# A# D# Cm
       G# A# C..
       F  G  C  Am F G C  F G C
        haa.. haa..

F                        C
 tak ukir indah.. neng lelakon uripku..
A#                  F G
 kembang tresno iki..

(Chorus)
      C              Am
kisah indah.. neng mediun..
     F     G    C    G
alun alun.. rekso gati..
    C              Am
senadyan to.. tali tresno..
      F     G   C    G
pedot pupus.. ora dadi..

      C              Am
kisah indah.. neng mediun..
     F     G   C     G
alun alun.. dadi saksi..
       C              Am
sampai jumpa.. sampai nanti..
      F    G         C
rekso gati.. ninggal janji..
Am     F    G         C
 rekso gati.. ninggal janji..
Lihat Semua :

Rinda Bimar

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.