Kunci Gitar Ragil Kuning - Tresno Ora Kudu Duweni



Capo di fret 2

(Intro) G C D G
        Em Am D

   G                  Bm
janjine saiki wes tinggal janji..
       Am                  D
tego tenan kowe wes mblenjani..
   Bm                 Em
Gusti.. paring kulo kuat ati..
       Am
kasunyatan iki..
      D                G
aku kowe.. wes ra dadi siji..

  G        Bm             Am
sedoyo.. coro.. wes tak lakoni
                D
ben awak dewe dadi siji..
  Bm                   Em
tapi.. opo mungkin aku seng salah..
        Am     D                G
lilo ikhlas.. aku.. tak seng ngalah..

         Am
mung iso memandang..
D        G
 seko kadohan..
 Am       D
aku.. wes kadung
     G
berjuang dinggo bebrayan
   Am            D
nyatane.. kowe saiki
              G
lungo tanpo pamitan..

(Chorus)
             C
jujur ora gampang..
               D
nglalekke panjenengan
               G
butuh wektu ra sedelo
           Em
tetep kudu tak cobo
                 Am
senajan neng ati loro..
                D
sembah sujud ku neng Gusti
                 G
mugi sliramu bahagia tekane pati..

(Int.) C D

          G
jujur ora gampang..
Em              Am     D G
 nglalekke panjenengan..

   G                  Bm
janji.. saiki wes tinggal janji..
       Am                    D
tego tenan.. kowe wes mblenjani..
   Bm                 Em
Gusti.. paring kulo kuat ati..
       Am
kasunyatan iki..
      D                G
aku kowe.. wes ra dadi siji..

         Am
mung iso memandang..
D        G
 seko kadohan..
 Am       D
aku.. wes kadung
     G
berjuang dinggo bebrayan
   Am            D
nyatane.. kowe saiki
              G
lungo tanpo pamitan..

(Chorus)
             C
jujur ora gampang..
               D
nglalekke panjenengan
               G
butuh wektu ra sedelo
           Em
tetep kudu tak cobo
                 Am
senajan neng ati loro..
                D
sembah sujud ku neng Gusti
                 G
mugi sliramu bahagia.. tekane pati..

  G          C
jujur ora gampang..
               D
nglalekke panjenengan
                G
mungkin iki wes nasibku
                   Em
ikhlas pisah karo sliramu
             Am
iki wes kersane Gusti
           D
amergo tresno kuwi
             G
ora kudu duweni..

         Am
mung iso memandang..
       Bm
seko kadohan..
    C             D
amergo.. tresno kuwi..
             D# F G
ora kudu duweni..



Ragil Kuning - Tresno Ora Kudu Duweni 

(Intro) A D E A
        F#m Bm E

   A                  C#m
janjine saiki wes tinggal janji..
       Bm                  E
tego tenan kowe wes mblenjani..
   C#m                F#m
Gusti.. paring kulo kuat ati..
       Bm
kasunyatan iki..
      E                A
aku kowe.. wes ra dadi siji..

  A        C#m            Bm
sedoyo.. coro.. wes tak lakoni
                E
ben awak dewe dadi siji..
  C#m                  F#m
tapi.. opo mungkin aku seng salah..
        Bm     E                A
lilo ikhlas.. aku.. tak seng ngalah..

         Bm
mung iso memandang..
E        A
 seko kadohan..
 Bm       E
aku.. wes kadung
     A
berjuang dinggo bebrayan
   Bm            E
nyatane.. kowe saiki
              A
lungo tanpo pamitan..

(Chorus)
             D
jujur ora gampang..
               E
nglalekke panjenengan
               A
butuh wektu ra sedelo
           F#m
tetep kudu tak cobo
                 Bm
senajan neng ati loro..
                E
sembah sujud ku neng Gusti
                 A
mugi sliramu bahagia tekane pati..

(Int.) D E

          A
jujur ora gampang..
F#m             Bm     E A
 nglalekke panjenengan..

   A                  C#m
janji.. saiki wes tinggal janji..
       Bm                    E
tego tenan.. kowe wes mblenjani..
   C#m                F#m
Gusti.. paring kulo kuat ati..
       Bm
kasunyatan iki..
      E                A
aku kowe.. wes ra dadi siji..

         Bm
mung iso memandang..
E        A
 seko kadohan..
 Bm       E
aku.. wes kadung
     A
berjuang dinggo bebrayan
   Bm            E
nyatane.. kowe saiki
              A
lungo tanpo pamitan..

(Chorus)
             D
jujur ora gampang..
               E
nglalekke panjenengan
               A
butuh wektu ra sedelo
           F#m
tetep kudu tak cobo
                 Bm
senajan neng ati loro..
                E
sembah sujud ku neng Gusti
                 A
mugi sliramu bahagia.. tekane pati..

  A          D
jujur ora gampang..
               E
nglalekke panjenengan
                A
mungkin iki wes nasibku
                   F#m
ikhlas pisah karo sliramu
             Bm
iki wes kersane Gusti
           E
amergo tresno kuwi
             A
ora kudu duweni..

         Bm
mung iso memandang..
       C#m
seko kadohan..
    D             E
amergo.. tresno kuwi..
             F G A
ora kudu duweni..
Lihat Semua Chord Ragil Kuning
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.