Kunci Gitar Putri Regina feat. Aldi Embrian - Janji Tresno



Capo di fret 1

(Intro) C G Am Em
        F  Fm  C G..

  C               G      Am        G
wiwit isuk nganti surupe srengenge..
        F            G
rabakal mandek anggonku..
    C
nyambut gawe..
        Dm          G
mung trimo pengen nyenengke
    C   G/B     Am  G
lan pengen mulyake..
      F           Fm      G
ben supoyo.. podo karo kancane..

         C             G
marang kowe nimas cah ayu..
     Am        G
seng tak tresnani..
    F           G         C
rabakal biso luntur tresnoku iki..

  Dm            G
senajan dalan kebak eri
    C    G/B       Am    G
lan akeh wong seng ngrasani
    F           Fm          G
kanggo kowe.. bakalan tak lakoni..
    F         G          C
kanggo kowe bakalan tak belani..

(Intro) F G C..

(Chorus)
       F               G
siji sijine.. yo mung ono kowe sayang
     C        G/B     Am  G
neng atiku ra ono liyane..
      F               G
atiku janji bakal ngancani
             C     C7
nganti tekan pati..

          F             G
rangkulen aku.. dekepen gawe rosomu..
      C          G/B    Am   G
lan tenangno.. gelisah atimu..
        F             G
ojo sok ragu karo tresnoku
           C
lan janji janjiku..

(Int.) F  G  C G/B Am G
       F  Fm  C

         C             G
marang kowe nimas cah ayu..
     Am        G
seng tak tresnani..
    F           G         C
rabakal biso luntur tresnoku iki..

  Dm            G
senajan dalan kebak eri
    C    G/B  Am     G
lan akeh wong seng ngrasani
    F           Fm          G
kanggo kowe.. bakalan tak lakoni..
    F         G          C
kanggo kowe bakalan tak belani..

(Intro) F  G  C..

(Chorus)
       F               G
siji sijine.. yo mung ono kowe sayang
     C        G/B     Am  G
neng atiku ra ono liyane..
      F               G
atiku janji bakal ngancani
             C     C7
nganti tekan pati..

          F             G
rangkulen aku.. dekepen gawe rosomu..
      C          G/B   Am   G
lan tenangno.. gelisah atimu..
        F             G
ojo sok ragu karo tresnoku
           C
lan janji janjiku..

        F             G
ojo sok ragu karo tresnoku
             C
lan janji janjiku..



Putri Regina feat. Aldi Embrian - Janji Tresno

(Intro) C# G# A#m Fm
        F#  F#m  C# G#..

  C#              G#     A#m       G#
wiwit isuk nganti surupe srengenge..
        F#           G#
rabakal mandek anggonku..
    C#
nyambut gawe..
        D#m         G#
mung trimo pengen nyenengke
    C#  G#/C    A#m G#
lan pengen mulyake..
      F#          F#m     G#
ben supoyo.. podo karo kancane..

         C#            G#
marang kowe nimas cah ayu..
     A#m       G#
seng tak tresnani..
    F#          G#        C#
rabakal biso luntur tresnoku iki..

  D#m           G#
senajan dalan kebak eri
    C#   G#/C      A#m   G#
lan akeh wong seng ngrasani
    F#          F#m         G#
kanggo kowe.. bakalan tak lakoni..
    F#        G#         C#
kanggo kowe bakalan tak belani..

(Intro) F# G# C#..

(Chorus)
       F#              G#
siji sijine.. yo mung ono kowe sayang
     C#       G#/C    A#m G#
neng atiku ra ono liyane..
      F#              G#
atiku janji bakal ngancani
             C#    C#7
nganti tekan pati..

          F#            G#
rangkulen aku.. dekepen gawe rosomu..
      C#         G#/C   A#m  G#
lan tenangno.. gelisah atimu..
        F#            G#
ojo sok ragu karo tresnoku
           C#
lan janji janjiku..

(Int.) F#  G#  C# G#/C A#m G#
       F#  F#m  C#

         C#            G#
marang kowe nimas cah ayu..
     A#m       G#
seng tak tresnani..
    F#          G#        C#
rabakal biso luntur tresnoku iki..

  D#m           G#
senajan dalan kebak eri
    C#   G#/C A#m    G#
lan akeh wong seng ngrasani
    F#          F#m         G#
kanggo kowe.. bakalan tak lakoni..
    F#        G#         C#
kanggo kowe bakalan tak belani..

(Intro) F# G# C#..

(Chorus)
       F#              G#
siji sijine.. yo mung ono kowe sayang
     C#       G#/C    A#m G#
neng atiku ra ono liyane..
      F#              G#
atiku janji bakal ngancani
             C#    C#7
nganti tekan pati..

          F#            G#
rangkulen aku.. dekepen gawe rosomu..
      C#         G#/C   A#m  G#
lan tenangno.. gelisah atimu..
        F#            G#
ojo sok ragu karo tresnoku
           C#
lan janji janjiku..

        F#            G#
ojo sok ragu karo tresnoku
             C#
lan janji janjiku..

Chord Aldi Embrian

Chord Putri Regina feat. Aldi Embrian - Janji Tresno

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.
Lihat Semua :