Kunci Gitar Proborini - Ojo Baperan (OST. PRku Mung Kowe)



Capo di fret 3

(Intro) C Em Am G
        C Em Am G

     C
yen aku mesem ngguyu..
      Em
duduk ateges aku ngrayu
     Am
yen aku mbales chat WAmu
      G
dudu ateges nompo rasamu

    C
aku wes tau kondho..
      Em
atiku kebak tatu tresno
    Am
aku ora gampang percoyo
      G
anane tembung lan roso tresno

 F
aku iki seneng kekancan
  G
golek paseduluran
    F                 G
ora gampang.. nompo katresnan..

(Chorus)
     C             G
mbok wes cukop ojo baperan
 Am          Em
aku ora niat dolanan
 F             C
opo maneh roso katresnan
         G
kanggoku kui perkoro temenan

     C             G
mbok wes cukup ojo baperan
 Am             Em
ojo gampang ati kelaran
 F             C
aku iki seneng guyonan
        G
ngertio yen aku..
                 C
mung ngajak kekancan..

(Int.) F  G  C G/B Am
       F  G..

 F
aku iki seneng kekancan
  G
golek paseduluran
    F                 G
ora gampang.. nompo katresnan..

(Chorus)
     C             G
mbok wes cukop ojo baperan
 Am          Em
aku ora niat dolanan
 F             C
opo maneh roso katresnan
         G
kanggoku kui perkoro temenan

     C             G
mbok wes cukup ojo baperan
 Am             Em
ojo gampang ati kelaran
 F             C
aku iki seneng guyonan
        G
ngertio yen aku..
                 C   G
mung ngajak kekancan..

     C             G
mbok wes cukop ojo baperan
 Am          Em
aku ora niat dolanan
 F             C
opo maneh roso katresnan
         G
kanggoku kui perkoro temenan

     C             G
mbok wes cukup ojo baperan
 Am             Em
ojo gampang ati kelaran
 F             C
aku iki seneng guyonan
        G
ngertio yen aku..
                 C
mung ngajak kekancan..



Proborini - Ojo Baperan (OST. PRku Mung Kowe)

(Intro) D# Gm Cm A#
        D# Gm Cm A#

     D#
yen aku mesem ngguyu..
      Gm
duduk ateges aku ngrayu
     Cm
yen aku mbales chat WAmu
      A#
dudu ateges nompo rasamu

    D#
aku wes tau kondho..
      Gm
atiku kebak tatu tresno
    Cm
aku ora gampang percoyo
      A#
anane tembung lan roso tresno

 G#
aku iki seneng kekancan
  A#
golek paseduluran
    G#                A#
ora gampang.. nompo katresnan..

(Chorus)
     D#            A#
mbok wes cukop ojo baperan
 Cm          Gm
aku ora niat dolanan
 G#            D#
opo maneh roso katresnan
         A#
kanggoku kui perkoro temenan

     D#            A#
mbok wes cukup ojo baperan
 Cm             Gm
ojo gampang ati kelaran
 G#            D#
aku iki seneng guyonan
        A#
ngertio yen aku..
                 D#
mung ngajak kekancan..

(Int.) G#  A#  D# A#/D Cm
       G#  A#..

 G#
aku iki seneng kekancan
  A#
golek paseduluran
    G#                A#
ora gampang.. nompo katresnan..

(Chorus)
     D#            A#
mbok wes cukop ojo baperan
 Cm          Gm
aku ora niat dolanan
 G#            D#
opo maneh roso katresnan
         A#
kanggoku kui perkoro temenan

     D#            A#
mbok wes cukup ojo baperan
 Cm             Gm
ojo gampang ati kelaran
 G#            D#
aku iki seneng guyonan
        A#
ngertio yen aku..
                 D#  A#
mung ngajak kekancan..

     D#            A#
mbok wes cukop ojo baperan
 Cm          Gm
aku ora niat dolanan
 G#            D#
opo maneh roso katresnan
         A#
kanggoku kui perkoro temenan

     D#            A#
mbok wes cukup ojo baperan
 Cm             Gm
ojo gampang ati kelaran
 G#            D#
aku iki seneng guyonan
        A#
ngertio yen aku..
                 D#
mung ngajak kekancan..
Lihat Semua Chord Lagu OST (Original Soundtrack)
Posted on : by
Related Chords: