Kunci Gitar Prapatan Koplo - Nyanthel



(Intro) F G Em Am Dm G C
        F G Em Am Dm G C
        F G Em Am Dm E A
        F G Em Am Dm G C

 C      Em              Am G
aku lungguh ning sandingmu..
   F       G             C  -C#m
nyawang.. esem lan ngguyumu..
  Dm        E        Am         G
kowe nggoda aku.. ngajak mlayu mlayu..
      F        Dm         G
jebul atimu.. ora kanggo aku..

  C     Em         Am G
sopo.. iso nahan roso..
    F         G       C   C-C#m
tresno.. sing raiso lungo..
 Dm       E
opo.. aku salah?
 Am         G
opo.. ku ra ngalah?
       F            G       C
tak trimo mergo wes raiso polah..

(Intro) Dm G C

(Chorus)
        F     G          Em
sakmestine.. aku sadar diri..
Am               Dm
manggon ning ati sing salah
    G        C
nggawe kahanane dadi bubrah..

  F            G              Em
tulung.. ojo pamer ning ngarepku..
        Am       Dm
pamerke kemesraanmu..
      G            C
atiku nyanthel awakmu..

(Int.) F G Em Am Dm E Am A
       F G Em Am Dm G C

  C     Em         Am G
sopo.. iso nahan roso..
    F         G       C   C-C#m
tresno.. sing raiso lungo..
 Dm       E
opo.. aku salah?
 Am         G
opo.. ku ra ngalah?
       F            G       C
tak trimo mergo wes raiso polah..

(Intro) Dm G C

(Chorus)
        F     G          Em
sakmestine.. aku sadar diri..
Am               Dm
manggon ning ati sing salah
    G        C
nggawe kahanane dadi bubrah..

  F            G              Em
tulung.. ojo pamer ning ngarepku..
        Am       Dm
pamerke kemesraanmu..
      G            C
atiku nyanthel awakmu..

        F     G          Em
sakmestine.. aku sadar diri..
Am               Dm
manggon ning ati sing salah
    G        C
nggawe kahanane dadi bubrah..

  F            G              Em
tulung.. ojo pamer ning ngarepku..
        Am       Dm
pamerke kemesraanmu..
      G            C
atiku nyanthel awakmu..

  F            G              Em
tulung.. ojo pamer ning ngarepku..
        Am       Dm
pamerke kemesraanmu..
      G            C  Am
atiku nyanthel awakmu..
  Dm           G            C
tulung.. atiku nyanthel awakmu..
Lihat Semua Chord Prapatan Koplo
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.