Kunci Gitar Pipit Adelia - Tego Tenan



Capo di fret 4

(Intro) C F G Em
        A Dm G C

C      F        G          C
sayang.. neng endi sliramu saiki?
Dm   G          Em     A             Dm
 opo kowe wes lali.. biyen pernah janji
            G                 C
sehidup semati.. saiki ngelarani..

C    F         G           C
tego.. kowe gandengan karo wong liyo..
Dm     G             Em     A        Dm
 jelas neng ngarep moto.. gawe ati loro..
            G               C
ra biso nerimo, aku disio-sio..

(Chorus)
          F
janjine kowe setyo
G         Em
tapi kowe ngeliyo
     A           Dm
aku mbok ge dholanan..
  G         C
kowe tego tenan..

           F
saiki kowe wes bedo
G           Em
ra tau nyongko
       A         Dm
kowe tego ngelarani..
G             C
ati seng kasmaran iki..

(Int.) F G Em  A
       Dm  G C
       F G Em  A
       Dm  G C

C    F         G           C
tego.. kowe gandengan karo wong liyo..
Dm     G             Em     A        Dm
 jelas neng ngarep moto.. gawe ati loro..
            G               C  C7
ra biso nerimo, aku disio-sio..

(Chorus)
          F
janjine kowe setyo
G         Em
tapi kowe ngeliyo
     A           Dm
aku mbok ge dholanan..
  G         C
kowe tego tenan..

           F
saiki kowe wes bedo
G           Em
ra tau nyongko
       A         Dm
kowe tego ngelarani..
G             C        C7
ati seng kasmaran iki..

          F
janjine kowe setyo
G         Em
tapi kowe ngeliyo
     A           Dm
aku mbok ge dholanan..
  G         C
kowe tego tenan..

           F
saiki kowe wes bedo
G           Em
ra tau nyongko
     A           Dm
kowe tego ngelarani..
G             C
ati seng kasmaran iki..



Pipit Adelia - Tego Tenan

(Intro) E A B G#m
        C# F#m B E

E      A        B          E
sayang.. neng endi sliramu saiki?
F#m  B          G#m    C#            F#m
 opo kowe wes lali.. biyen pernah janji
            B                 E
sehidup semati.. saiki ngelarani..

E    A         B           E
tego.. kowe gandengan karo wong liyo..
F#m    B             G#m    C#       F#m
 jelas neng ngarep moto.. gawe ati loro..
            B               E
ra biso nerimo, aku disio-sio..

(Chorus)
          A
janjine kowe setyo
B         G#m
tapi kowe ngeliyo
     C#          F#m
aku mbok ge dholanan..
  B         E
kowe tego tenan..

           A
saiki kowe wes bedo
B           G#m
ra tau nyongko
       C#        F#m
kowe tego ngelarani..
B             E
ati seng kasmaran iki..

(Int.) A B G#m C#
       F#m B E
       A B G#m C#
       F#m B E

E    A         B           E
tego.. kowe gandengan karo wong liyo..
F#m    B             G#m    C#       F#m
 jelas neng ngarep moto.. gawe ati loro..
            B               E  E7
ra biso nerimo, aku disio-sio..

(Chorus)
          A
janjine kowe setyo
B         G#m
tapi kowe ngeliyo
     C#          F#m
aku mbok ge dholanan..
  B         E
kowe tego tenan..

           A
saiki kowe wes bedo
B           G#m
ra tau nyongko
       C#        F#m
kowe tego ngelarani..
B             E        E7
ati seng kasmaran iki..

          A
janjine kowe setyo
B         G#m
tapi kowe ngeliyo
     C#          F#m
aku mbok ge dholanan..
  B         E
kowe tego tenan..

           A
saiki kowe wes bedo
B           G#m
ra tau nyongko
     C#          F#m
kowe tego ngelarani..
B             E
ati seng kasmaran iki..
Lihat Semua :

Pipit Adelia

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.