Kunci Gitar Pembangkang Official - Tulisan Ati



(Intro) G C D G C D G D

  G            C
wengi iki.. ku dewe ning kene..
  D                  G
howo.. adem sing nggowo kangen..
    C
tak tulisno lagu..
        D                       G  D
kanggo sliramu sing dadi pilihanku..

   G                 C
lintang bulan.. kang dadi seksiku
   D                G 
seksi bisu.. sing setyo karo awakku
C                  D                G  G7
nunggu sliramu.. teko.. ning sandingku..

(Reff)
         C        D
tembang iki.. tak tulis..
                 Bm
mung kanggo sliramu..
                        Em
sing durung ning sandingku..
E          Am                 D
mergo sliramu.. durung iso krungu..
               G     G7
isi ning njero atiku..

          C      D
tresnoku iki.. tulus..
                Bm                 Em
mung kanggo awakmu.. pepujaning atiku ..
E         Am            D             G
mugo sliramu.. biso ketemu.. karo awakku..

(Int.) C D Bm Em Am D G D

   G                 C
lintang bulan.. kang dadi seksiku
   D                G 
seksi bisu.. sing setyo karo awakku
C                  D                G  G7
nunggu sliramu.. teko.. ning sandingku..

(Reff)
         C        D
tembang iki.. tak tulis..
                 Bm
mung kanggo sliramu..
                        Em
sing durung ning sandingku..
E          Am                 D
mergo sliramu.. durung iso krungu..
               G     G7
isi ning njero atiku..

          C      D
tresnoku iki.. tulus..
                Bm                 Em
mung kanggo awakmu.. pepujaning atiku ..
E         Am            D             G
mugo sliramu.. biso ketemu.. karo awakku..

          C      D
kangenku iki.. raono
              Bm       Em     E         Am
sing iso nambani.. kejobo.. ketemu ro kowe..
            D         G
arepo mung ono.. ngimpiku..
           D             C Cm G
tembangku iki.. tulisan ati..
Lihat Semua Chord Pembangkang Official
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.