Kunci Gitar Novi Salon - Waduk Siman Ninggal Janji Chord



(Intro) Am  Dm  Dm-Em-F  E  Am..
        
  Am
banyu waduk siman..
       Dm
sing dadi saksi bisu..
   G
janjimu ning aku..
      C
bakal setio lan tuhu..
    Dm
ngenteni tekomu..
       Am
kanggo nebus kangenku..
       E
ning waduk siman tresnomu ro aku..

(Intro) E.. -F E

 Am
aku lungguh dewe
         Dm
ning pinggir waduk siman..
  G
kelingan slirahmu
    C
kelingan ro esemmu..
   Dm
nyawang waduk siman..
        Am
nambahi roso kangenku
       E                      Am
ning waduk siman ngenteni tekomu..

(Int.) Dm  Am  F G Am..

(Chorus)
  Am                  Dm
sumilire angin nggowo angen-angenku..
  G                   C
kelingan sliramu karo janji-janjimu..
 F                    Dm
ojo nganti lali yen kowe tak enteni..
       E                      Am
ning waduk siman kowe ninggal janji..

(Int.) Dm  G  C E Am
       Dm  E..

 Am
aku lungguh dewe
         Dm
ning pinggir waduk siman..
  G
kelingan slirahmu
    C
kelingan ro esemmu..
   Dm
nyawang waduk siman..
        Am
nambahi roso kangenku
       E                      Am
ning waduk siman ngenteni tekomu..

(Int.) Dm  Am  F G Am..

(Chorus)
  Am                  Dm
sumilire angin nggowo angen-angenku..
  G                   C
kelingan sliramu karo janji-janjimu..
 F                    Dm
ojo nganti lali yen kowe tak enteni..
       E                      Am
ning waduk siman kowe ninggal janji..

  Am                  Dm
sumilire angin nggowo angen-angenku..
  G                   C
kelingan sliramu karo janji-janjimu..
 F                    Dm
ojo nganti lali yen kowe tak enteni..
       E                      Am
ning waduk siman kowe ninggal janji..
       E                      Am
ning waduk siman kowe ninggal janji..

Chord Novi Salon - Waduk Siman Ninggal Janji

Lihat Semua :