Kunci Gitar Nicke Dea - Tritis Sidomulyo



Capo di fret 1

(Intro) G  C D Bm Em
        Am D G..
        C D Bm Em
        Am D G..

  G        D           G
kowe.. wis karo wong liyo..
C        D       G
bareng saiki wis mulyo..
C     D    Bm     Em
karo aku.. kowe lali..
C       Am          D
naliko susah tak kancani..

G      D         G
elingo jaman semono..
C          D           G
kowe ngucapne.. sumpah setiyo..
C       D    Bm     Em
di sekseni.. tugu deso..
Am        D       G
tugu pertelon sidomulyo..

(Intro) Am D G

(Chorus)
Em            Bm
ning tritis.. sidomulyo..
C         D             G           D
batinku nangis ruh kowe karo wong liyo
Em            Bm
ning tritis.. sidomulyo..
C       Am              D
ati ke iris ning ngendi golekku tombo..
C             D       Em
janjimu manis kabeh suloyo..
C             D       G
janjimu manis kabeh suloyo..

(Int.) G D G
       C D G
       C D Bm Em
       Am D G

  G        D           G
kowe.. wis karo wong liyo..
C        D       G
bareng saiki wis mulyo..
C     D    Bm     Em
karo aku.. kowe lali..
C       Am          D
naliko susah tak kancani..

G      D         G
elingo jaman semono..
C          D           G
kowe ngucapne.. sumpah setiyo..
C       D    Bm     Em
di sekseni.. tugu deso..
Am        D       G
tugu pertelon sidomulyo..

(Intro) Am D G

(Chorus)
Em            Bm
ning tritis.. sidomulyo..
C         D             G           D
batinku nangis ruh kowe karo wong liyo
Em            Bm
ning tritis.. sidomulyo..
C       Am              D
ati ke iris ning ngendi golekku tombo..
C             D       Em
janjimu manis kabeh suloyo..
C             D       Em
janjimu manis kabeh suloyo..
C             D       Em
janjimu manis kabeh suloyo..
C             D       G
janjimu manis kabeh suloyo..

(Outro) Am D Bm Em
        Am D G..



Nicke Dea - Tritis Sidomulyo

(Intro) G#  C# D# Cm Fm
        A#m D# G#..
        C# D# Cm Fm
        A#m D# G#..

  G#       D#          G#
kowe.. wis karo wong liyo..
C#       D#      G#
bareng saiki wis mulyo..
C#    D#   Cm     Fm
karo aku.. kowe lali..
C#      A#m         D#
naliko susah tak kancani..

G#     D#        G#
elingo jaman semono..
C#         D#          G#
kowe ngucapne.. sumpah setiyo..
C#      D#   Cm     Fm
di sekseni.. tugu deso..
A#m       D#      G#
tugu pertelon sidomulyo..

(Intro) A#m D# G#

(Chorus)
Fm            Cm
ning tritis.. sidomulyo..
C#        D#            G#          D#
batinku nangis ruh kowe karo wong liyo
Fm            Cm
ning tritis.. sidomulyo..
C#      A#m             D#
ati ke iris ning ngendi golekku tombo..
C#            D#      Fm
janjimu manis kabeh suloyo..
C#            D#      G#
janjimu manis kabeh suloyo..

(Int.) G# D# G#
       C# D# G#
       C# D# Cm Fm
       A#m D# G#

  G#       D#          G#
kowe.. wis karo wong liyo..
C#       D#      G#
bareng saiki wis mulyo..
C#    D#   Cm     Fm
karo aku.. kowe lali..
C#      A#m         D#
naliko susah tak kancani..

G#     D#        G#
elingo jaman semono..
C#         D#          G#
kowe ngucapne.. sumpah setiyo..
C#      D#   Cm     Fm
di sekseni.. tugu deso..
A#m       D#      G#
tugu pertelon sidomulyo..

(Intro) A#m D# G#

(Chorus)
Fm            Cm
ning tritis.. sidomulyo..
C#        D#            G#          D#
batinku nangis ruh kowe karo wong liyo
Fm            Cm
ning tritis.. sidomulyo..
C#      A#m             D#
ati ke iris ning ngendi golekku tombo..
C#            D#      Fm
janjimu manis kabeh suloyo..
C#            D#      Fm
janjimu manis kabeh suloyo..
C#            D#      Fm
janjimu manis kabeh suloyo..
C#            D#      G#
janjimu manis kabeh suloyo..

(Outro) A#m D# Cm Fm
        A#m D# G#..
Lihat Semua Chord Nicke Dea
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.