Kunci Gitar Neverclose - Blenjani Janji



Capo di fret 2

(Intro) C D Bm Em Am D G..
        C D Bm Em Am D G..

G                    Em
aku sing bingung.. karo omonganmu
Am
 aku sing linglung..
  D
karo tingkah polahmu..
G                    Em
 aku mung krungu.. soko ceritamu..
Am                  D
 nyritake aku.. nyritake laramu

         Bm
aku sing ono ning kene..
        Em
ora ngerti kahanane..
      Am       D        G
ngertiku.. ceritane laramu..

(Int.) G  C  -Bm Am  D
       Bm  E  Am D G

(Chorus)
      C            D
dudu aku sing ngapusi..
          Bm             Em
nanging kowe sing mblenjani..
    Am        D            G
nalikane sliramu ngucap janji..

         C             D
dudu aku sing nggawe loro..
             Bm            Em
nanging kowe sing nggawe cidro..
       Am        D         G
larane atimu jaremu mergo aku..

(Intro) C D Bm Em Am D G..
        C D Bm Em Am D G..

         Bm
aku sing ono ning kene..
        E
ora ngerti kahanane..
      Am       D        G
ngertiku.. ceritane laramu..

(Int.) G  C  -Bm Am  D
       Bm  E  Am D G

(Chorus)
      C            D
dudu aku sing ngapusi..
          Bm             Em
nanging kowe sing mblenjani..
    Am        D            G  G7
nalikane sliramu ngucap janji..

         C             D
dudu aku sing nggawe loro..
             Bm            Em
nanging kowe sing nggawe cidro..
       Am        D         G
larane atimu jaremu mergo aku..

      C            D
dudu aku sing ngapusi..
          Bm             Em
nanging kowe sing mblenjani..
    Am        D            G  G7
nalikane sliramu ngucap janji..

         C             D
dudu aku sing nggawe loro..
             Bm            Em
nanging kowe sing nggawe cidro..
       Am        D         G
larane atimu jaremu mergo aku..
       Am     D              Cm       G
larane atimu.. jaremu mergo aku.. hu..u..



Neverclose - Blenjani Janji

(Intro) D E C#m F#m Bm E A..
        D E C#m F#m Bm E A..

A                    F#m
aku sing bingung.. karo omonganmu
Bm
 aku sing linglung..
  E
karo tingkah polahmu..
A                    F#m
 aku mung krungu.. soko ceritamu..
Bm                  E
 nyritake aku.. nyritake laramu

         C#m
aku sing ono ning kene..
        F#m
ora ngerti kahanane..
      Bm       E        A
ngertiku.. ceritane laramu..

(Int.) A  D  -C#m Bm  E
       C#m  F#  Bm E A

(Chorus)
      D            E
dudu aku sing ngapusi..
          C#m            F#m
nanging kowe sing mblenjani..
    Bm        E            A
nalikane sliramu ngucap janji..

         D             E
dudu aku sing nggawe loro..
             C#m           F#m
nanging kowe sing nggawe cidro..
       Bm        E         A
larane atimu jaremu mergo aku..

(Intro) D E C#m F#m Bm E A..
        D E C#m F#m Bm E A..

         C#m
aku sing ono ning kene..
        F#
ora ngerti kahanane..
      Bm       E        A
ngertiku.. ceritane laramu..

(Int.) A  D  -C#m Bm  E
       C#m  F#  Bm E A

(Chorus)
      D            E
dudu aku sing ngapusi..
          C#m            F#m
nanging kowe sing mblenjani..
    Bm        E            A  A7
nalikane sliramu ngucap janji..

         D             E
dudu aku sing nggawe loro..
             C#m           F#m
nanging kowe sing nggawe cidro..
       Bm        E         A
larane atimu jaremu mergo aku..

      D            E
dudu aku sing ngapusi..
          C#m            F#m
nanging kowe sing mblenjani..
    Bm        E            A  A7
nalikane sliramu ngucap janji..

         D             E
dudu aku sing nggawe loro..
             C#m           F#m
nanging kowe sing nggawe cidro..
       Bm        E         A
larane atimu jaremu mergo aku..
       Bm     E              Dm       A
larane atimu.. jaremu mergo aku.. hu..u..
Lihat Semua Chord Neverclose
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.