Neverclose - Blenjani Janji Chord Mudah

(Intro) G A F#m Bm Em A D..
        G A F#m Bm Em A D..

D                    Bm
aku sing bingung.. karo omonganmu
Em
 aku sing linglung..
  A
karo tingkah polahmu..
D                    Bm
 aku mung krungu.. soko ceritamu..
Em                  A
 nyritake aku.. nyritake laramu

         F#m
aku sing ono ning kene..
        Bm
ora ngerti kahanane..
      Em       A        D
ngertiku.. ceritane laramu..

(Int.) D  G  -F#m Em  A
       F#m  B  Em A D

(Chorus)
      G            A
dudu aku sing ngapusi..
          F#m             Bm
nanging kowe sing mblenjani..
    Em        A            D
nalikane sliramu ngucap janji..

         G             A
dudu aku sing nggawe loro..
             F#m            Bm
nanging kowe sing nggawe cidro..
       Em        A         D
larane atimu jaremu mergo aku..

(Intro) G A F#m Bm Em A D..
        G A F#m Bm Em A D..

         F#m
aku sing ono ning kene..
        B
ora ngerti kahanane..
      Em       A        D
ngertiku.. ceritane laramu..

(Int.) D  G  -F#m Em  A
       F#m  B  Em A D

(Chorus)
      G            A
dudu aku sing ngapusi..
          F#m             Bm
nanging kowe sing mblenjani..
    Em        A            D  D7
nalikane sliramu ngucap janji..

         G             A
dudu aku sing nggawe loro..
             F#m            Bm
nanging kowe sing nggawe cidro..
       Em        A         D
larane atimu jaremu mergo aku..

      G            A
dudu aku sing ngapusi..
          F#m             Bm
nanging kowe sing mblenjani..
    Em        A            D  D7
nalikane sliramu ngucap janji..

         G             A
dudu aku sing nggawe loro..
             F#m            Bm
nanging kowe sing nggawe cidro..
       Em        A         D
larane atimu jaremu mergo aku..
       Em     A              Gm       D
larane atimu.. jaremu mergo aku.. hu..u..


===+================+===
 | ORIGINAL CHORD = D |
===+================+===

Capo : fret 2

(Intro) C D Bm Em Am D G..
        C D Bm Em Am D G..

G                    Em
aku sing bingung.. karo omonganmu
Am
 aku sing linglung..
  D
karo tingkah polahmu..
G                    Em
 aku mung krungu.. soko ceritamu..
Am                  D
 nyritake aku.. nyritake laramu

         Bm
aku sing ono ning kene..
        Em
ora ngerti kahanane..
      Am       D        G
ngertiku.. ceritane laramu..

(Int.) G  C  -Bm Am  D
       Bm  E  Am D G

(Chorus)
      C            D
dudu aku sing ngapusi..
          Bm             Em
nanging kowe sing mblenjani..
    Am        D            G
nalikane sliramu ngucap janji..

         C             D
dudu aku sing nggawe loro..
             Bm            Em
nanging kowe sing nggawe cidro..
       Am        D         G
larane atimu jaremu mergo aku..

(Intro) C D Bm Em Am D G..
        C D Bm Em Am D G..

         Bm
aku sing ono ning kene..
        E
ora ngerti kahanane..
      Am       D        G
ngertiku.. ceritane laramu..

(Int.) G  C  -Bm Am  D
       Bm  E  Am D G

(Chorus)
      C            D
dudu aku sing ngapusi..
          Bm             Em
nanging kowe sing mblenjani..
    Am        D            G  G7
nalikane sliramu ngucap janji..

         C             D
dudu aku sing nggawe loro..
             Bm            Em
nanging kowe sing nggawe cidro..
       Am        D         G
larane atimu jaremu mergo aku..

      C            D
dudu aku sing ngapusi..
          Bm             Em
nanging kowe sing mblenjani..
    Am        D            G  G7
nalikane sliramu ngucap janji..

         C             D
dudu aku sing nggawe loro..
             Bm            Em
nanging kowe sing nggawe cidro..
       Am        D         G
larane atimu jaremu mergo aku..
       Am     D              Cm       G
larane atimu.. jaremu mergo aku.. hu..u..

Chord Blenjani Janji