Kunci Gitar NDX AKA - Pasukan Anti Prei



(Intro) G  D  Em  Bm
        C D G Em
        C D G D

    G           D
pasukan anti prei
        Em        Bm
budal nggolek rejeki
      C         G
kerjo wani rekoso
        Am          D
ben uripku sesok mulyo
     G       D
ra peduli omongan
      Em         Bm
tanggunganku bulanan
       C           G
anak bojo ro wongtuo
        Am         D       G
kabeh kuwi semangatku.. kerjo.. 

  G                   D
kahanan uripku bedo karo impianku
       Em                   Bm
durung biso nyenengke kabeh keluargaku
C                       G
sing kepengen nglakoni urip kepenak
 Am                         D
ayem tentrem bareng wongtuo bojo ro anak
  G                     D
pacobaning urip kudu ikhlas tak lakoni
    Em                 Bm
senajan roso meri kuwi ono ning ati
C                   G
rejeki akeh sitik tetep tak syukuri
        Am
sing penting diparingi sehat
D           G
lan nyembadani..

C          D
 duh Gusti pangeran
       G         Em
tulung paringi dalan
       C         D         G
dinggo nyukupi kabeh kebutuhan..
C           D
 pengen tak buktekke
     G         Em
nek aku ra sepele..
    C         D          G
senajan kahanane koyo ngene..

(Chorus)
    G           D
pasukan anti prei
        Em        Bm
budal nggolek rejeki
      C         G
kerjo wani rekoso
        Am          D
ben uripku sesok mulyo
     G       D
ra peduli omongan
      Em         Bm
tanggunganku bulanan
       C           G
anak bojo ro wongtuo
        Am         D       G
kabeh kuwi semangatku.. kerjo.. 

   G                  D
pancen uwis garise uripe dewe dewe
        Em
sugih kere ning ngarepe Gusti
  Bm
raono bedane
   C                    G
akehi sodaqoh'e senajan lagi ra nduwe
        Am
teko pasrah karo Gusti
        D
luwih gede balesane
   G                 D
di akehi dongane di akehi syukure
       Em
jarene wongtuo mbiyen
         Bm
urip gur nggo mampir ngombe
      C
kulo nderek kersane
      G
ajeng pripun saene
     Am                   D          G
mugi mugi Gusti ngijabahi kabeh dongane..

C          D
 duh Gusti pangeran
       G         Em
tulung paringi dalan
       C         D         G
dinggo nyukupi kabeh kebutuhan..
C           D
 pengen tak buktekke
     G         Em
nek aku ra sepele..
    C         D          G
senajan kahanane koyo ngene..

(Chorus)
    G           D
pasukan anti prei
        Em        Bm
budal nggolek rejeki
      C         G
kerjo wani rekoso
        Am          D
ben uripku sesok mulyo
     G       D
ra peduli omongan
      Em         Bm
tanggunganku bulanan
       C           G
anak bojo ro wongtuo
        Am         D       G
kabeh kuwi semangatku.. kerjo.. 

    G           D
pasukan anti prei
        Em        D
budal nggolek rejeki
      C         G
kerjo wani rekoso
        Am          D
ben uripku sesok mulyo
     G       D
ra peduli omongan
      Em         D
tanggunganku bulanan
       C           G
anak bojo ro wongtuo
        Am         D       G
kabeh kuwi semangatku.. kerjo..



NDX AKA - Pasukan Anti Prei

(Intro) C  G  Am  Em
        F G C Am
        F G C G

    C           G
pasukan anti prei
        Am        Em
budal nggolek rejeki
      F         C
kerjo wani rekoso
        Dm          G
ben uripku sesok mulyo
     C       G
ra peduli omongan
      Am         Em
tanggunganku bulanan
       F           C
anak bojo ro wongtuo
        Dm         G       C
kabeh kuwi semangatku.. kerjo.. 

  C                   G
kahanan uripku bedo karo impianku
       Am                   Em
durung biso nyenengke kabeh keluargaku
F                       C
sing kepengen nglakoni urip kepenak
 Dm                         G
ayem tentrem bareng wongtuo bojo ro anak
  C                     G
pacobaning urip kudu ikhlas tak lakoni
    Am                 Em
senajan roso meri kuwi ono ning ati
F                   C
rejeki akeh sitik tetep tak syukuri
        Dm
sing penting diparingi sehat
G           C
lan nyembadani..

F          G
 duh Gusti pangeran
       C         Am
tulung paringi dalan
       F         G         C
dinggo nyukupi kabeh kebutuhan..
F           G
 pengen tak buktekke
     C         Am
nek aku ra sepele..
    F         G          C
senajan kahanane koyo ngene..

(Chorus)
    C           G
pasukan anti prei
        Am        Em
budal nggolek rejeki
      F         C
kerjo wani rekoso
        Dm          G
ben uripku sesok mulyo
     C       G
ra peduli omongan
      Am         Em
tanggunganku bulanan
       F           C
anak bojo ro wongtuo
        Dm         G       C
kabeh kuwi semangatku.. kerjo.. 

   C                  G
pancen uwis garise uripe dewe dewe
        Am
sugih kere ning ngarepe Gusti
  Em
raono bedane
   F                    C
akehi sodaqoh'e senajan lagi ra nduwe
        Dm
teko pasrah karo Gusti
        G
luwih gede balesane
   C                 G
di akehi dongane di akehi syukure
       Am
jarene wongtuo mbiyen
         Em
urip gur nggo mampir ngombe
      F
kulo nderek kersane
      C
ajeng pripun saene
     Dm                   G          C
mugi mugi Gusti ngijabahi kabeh dongane..

F          G
 duh Gusti pangeran
       C         Am
tulung paringi dalan
       F         G         C
dinggo nyukupi kabeh kebutuhan..
F           G
 pengen tak buktekke
     C         Am
nek aku ra sepele..
    F         G          C
senajan kahanane koyo ngene..

(Chorus)
    C           G
pasukan anti prei
        Am        Em
budal nggolek rejeki
      F         C
kerjo wani rekoso
        Dm          G
ben uripku sesok mulyo
     C       G
ra peduli omongan
      Am         Em
tanggunganku bulanan
       F           C
anak bojo ro wongtuo
        Dm         G       C
kabeh kuwi semangatku.. kerjo.. 

    C           G
pasukan anti prei
        Am        G
budal nggolek rejeki
      F         C
kerjo wani rekoso
        Dm          G
ben uripku sesok mulyo
     C       G
ra peduli omongan
      Am         G
tanggunganku bulanan
       F           C
anak bojo ro wongtuo
        Dm         G       C
kabeh kuwi semangatku.. kerjo..
Lihat Semua Chord NDX A.K.A
Posted on : by
Related Chords: