Kunci Gitar NDX AKA - Konco Musiman



(Intro) C F G Em Am A Dm G C

C                F
 pas jaman koe susah..
                G
aku ning sandingmu..
                 Em
pas jaman koe mulyo..
            Am
koe malah lungo..
    A       Dm                G
opo iki rasane aku salah kekancan
                C
nduwe konco musiman..

C
 susah seneng tak kancani
                   F
tibo tangi tak tulungi
                  F
mbiyen takone posisi
                 G
saiki koe ning endi
                     G
ndumeh sugih terus lungo
                   C
lali karo konco konco
                C
aku ono pas rekoso
                     Am
koe lungo pas wis mulyo
                   Am
rokok entek yo cupitan
                        Dm
madang angkring yo kembulan
                      Dm
pendak dino ngalor ngidul
                     G
bingung nggolekke utangan
               G
saiki uripmu penak
                  C
lali karo konco cerak
                   C
lagi sugih anyaran polahmu
            (Am)
uwis macak sengak..

Am            G
ning ngarep macak apik..
F            C
ning mburi koyo kirek
C-G/B-Am         G
      ra miker sedulure
F                 E
ra miker.. kekancane..

(Chorus)
C                F
 pas jaman koe susah..
                G
aku ning sandingmu..
                 C
pas jaman koe mulyo..
            Am
koe malah lungo..
            Dm                G
opo iki rasane aku salah kekancan
                C
nduwe konco musiman..

C
 saiki koe nglungani
                F
rugi aku le nulungi
                  F
rugi aku le ngancani
                 G
balesanmu koyo tai
              G
ibarate koe kere
                    C
saiki wis munggah bale
                  C
konco susah perjuangane
             Am
saiki dilalekke
                   Am
kelingan ra pas atimu
                Dm
dilarani dadi cidro koe sambat ro sopo
Dm                    G
nek udu karo konco-konco
                    G
wis pedot tekan semene
                C
kekancane sedulure
                 C
aku ora butuh konco
                (Am)
model asu koyo kowe..

Am            G
ning ngarep macak apik..
F            C
ning mburi koyo kirek
C-G/B-Am         G
      ra miker sedulure
F                 E
ra miker.. kekancane..

(Chorus)
C                F
 pas jaman koe susah..
                G
aku ning sandingmu..
                 C
pas jaman koe mulyo..
            Am
koe malah lungo..
            Dm                G
opo iki rasane aku salah kekancan
                C
nduwe konco musiman..

C                F
 pas jaman koe susah..
                G
aku ning sandingmu..
                 C
pas jaman koe mulyo..
            Am
koe malah lungo..
            Dm                G
opo iki rasane aku salah kekancan
                C
nduwe konco musiman..



NDX AKA - Konco Musiman

(Intro) A D E C#m F#m F# Bm E A

A                D
 pas jaman koe susah..
                E
aku ning sandingmu..
                 C#m
pas jaman koe mulyo..
            F#m
koe malah lungo..
    F#      Bm                E
opo iki rasane aku salah kekancan
                A
nduwe konco musiman..

A
 susah seneng tak kancani
                   D
tibo tangi tak tulungi
                  D
mbiyen takone posisi
                 E
saiki koe ning endi
                     E
ndumeh sugih terus lungo
                   A
lali karo konco konco
                A
aku ono pas rekoso
                     F#m
koe lungo pas wis mulyo
                   F#m
rokok entek yo cupitan
                        Bm
madang angkring yo kembulan
                      Bm
pendak dino ngalor ngidul
                     E
bingung nggolekke utangan
               E
saiki uripmu penak
                  A
lali karo konco cerak
                   A
lagi sugih anyaran polahmu
            (F#m)
uwis macak sengak..

F#m           E
ning ngarep macak apik..
D            A
ning mburi koyo kirek
A-E/G#-F#m        E
       ra miker sedulure
D                 C#
ra miker.. kekancane..

(Chorus)
A                D
 pas jaman koe susah..
                E
aku ning sandingmu..
                 A
pas jaman koe mulyo..
            F#m
koe malah lungo..
            Bm                E
opo iki rasane aku salah kekancan
                A
nduwe konco musiman..

A
 saiki koe nglungani
                D
rugi aku le nulungi
                  D
rugi aku le ngancani
                 E
balesanmu koyo tai
              E
ibarate koe kere
                    A
saiki wis munggah bale
                  A
konco susah perjuangane
             F#m
saiki dilalekke
                   F#m
kelingan ra pas atimu
                Bm
dilarani dadi cidro koe sambat ro sopo
Bm                    E
nek udu karo konco-konco
                    E
wis pedot tekan semene
                A
kekancane sedulure
                 A
aku ora butuh konco
                (F#m)
model asu koyo kowe..

F#m           E
ning ngarep macak apik..
D            A
ning mburi koyo kirek
A-E/G#-F#m        E
       ra miker sedulure
D                 C#
ra miker.. kekancane..

(Chorus)
A                D
 pas jaman koe susah..
                E
aku ning sandingmu..
                 A
pas jaman koe mulyo..
            F#m
koe malah lungo..
            Bm                E
opo iki rasane aku salah kekancan
                A
nduwe konco musiman..

A                D
 pas jaman koe susah..
                E
aku ning sandingmu..
                 A
pas jaman koe mulyo..
            F#m
koe malah lungo..
            Bm                E
opo iki rasane aku salah kekancan
                A
nduwe konco musiman..
Lihat Semua Chord NDX A.K.A
Posted on : by
Related Chords: