Kunci Gitar NDX A.K.A - Tetep Ning Sandingku Chord



Capo : fret 5

   Am          Em
janji.. kancanono aku..
     F
urip tekan matiku..
       C              G
tetep ono ning sandingku..
  Am           Em
tulong.. kowe ojo lungo..
      F          G          C
nglakoni tresno iki tekan tuwo..

(Rapp)
    Am
tetepo ning sandingku ngancani aku
selawase urip tekan matiku
     Em
lika likune cinta wis kita lewati
cemburu nesunan ojo dileboke ati
F
dijarke wae wong liyo omong piye
ra peduli ra nggagas
wis kebacut cinta ro kowe
C
wis ora jamane putus pedot ganti
G
wis gede wayahe siji ditenani

(Chorus)
   Am          Em
janji.. kancanono aku..
     F
urip tekan matiku..
       C              G
tetep ono ning sandingku..
  Am           Em
tulong.. kowe ojo lungo..
      F          G          C
nglakoni tresno iki tekan tuwo..

(Rapp)
    Am
ora bakal ono sing iso nggenteni
tresnamu wis tak patri ning njero ati
    Em
gejolak asmaraku tak akan pernah padam
hingga sampai tua pun tetap berdampingan
    F
aku iseh kelingan,
moment pas numpak bis trans
kenangan terindahku tak akan terlupakan
     C
sakestu namung sampean tresno saeku
G
kancani uripku tekane patiku

(Chorus)
   Am          Em
janji.. kancanono aku..
     F
urip tekan matiku..
       C              G
tetep ono ning sandingku..
  Am           Em
tulong.. kowe ojo lungo..
      F          G          C
nglakoni tresno iki tekan tuwo..

Am
(maturnuwun..
           Em
mas sampun nresnani aku..)
      F
(janjiku..
              C           G
bakal dadi pendamping uripmu..)
   Am
(siji selawase..
         Em
ra bakal ono liyane..)
       F
(tetep ning sandingmu
  G           C
tekan sakrampunge..)

(Chorus)
   Am          Em
janji.. kancanono aku..
     F
urip tekan matiku..
       C              G
tetep ono ning sandingku..
  Am           Em
tulong.. kowe ojo lungo..
      F          G          C
nglakoni tresno iki tekan tuwo..

   Am          Em
janji.. kancanono aku..
     F
urip tekan matiku..
       C              G
tetep ono ning sandingku..
  Am           Em
tulong.. kowe ojo lungo..
      F          G          C
nglakoni tresno iki tekan tuwo..



NDX A.K.A - Tetep Ning Sandingku

   Dm          Am
janji.. kancanono aku..
     Bb
urip tekan matiku..
       F              C
tetep ono ning sandingku..
  Dm           Am
tulong.. kowe ojo lungo..
      Bb         C          F
nglakoni tresno iki tekan tuwo..

(Rapp)
    Dm
tetepo ning sandingku ngancani aku
selawase urip tekan matiku
     Am
lika likune cinta wis kita lewati
cemburu nesunan ojo dileboke ati
Bb
dijarke wae wong liyo omong piye
ra peduli ra nggagas
wis kebacut cinta ro kowe
F
wis ora jamane putus pedot ganti
C
wis gede wayahe siji ditenani

(Chorus)
   Dm          Am
janji.. kancanono aku..
     Bb
urip tekan matiku..
       F              C
tetep ono ning sandingku..
  Dm           Am
tulong.. kowe ojo lungo..
      Bb         C          F
nglakoni tresno iki tekan tuwo..

(Rapp)
    Dm
ora bakal ono sing iso nggenteni
tresnamu wis tak patri ning njero ati
    Am
gejolak asmaraku tak akan pernah padam
hingga sampai tua pun tetap berdampingan
    Bb
aku iseh kelingan,
moment pas numpak bis trans
kenangan terindahku tak akan terlupakan
     F
sakestu namung sampean tresno saeku
C
kancani uripku tekane patiku

(Chorus)
   Dm          Am
janji.. kancanono aku..
     Bb
urip tekan matiku..
       F              C
tetep ono ning sandingku..
  Dm           Am
tulong.. kowe ojo lungo..
      Bb         C          F
nglakoni tresno iki tekan tuwo..

Dm
(maturnuwun..
           Am
mas sampun nresnani aku..)
      Bb
(janjiku..
              F           C
bakal dadi pendamping uripmu..)
   Dm
(siji selawase..
         Am
ra bakal ono liyane..)
       Bb
(tetep ning sandingmu
  C           F
tekan sakrampunge..)

(Chorus)
   Dm          Am
janji.. kancanono aku..
     Bb
urip tekan matiku..
       F              C
tetep ono ning sandingku..
  Dm           Am
tulong.. kowe ojo lungo..
      Bb         C          F
nglakoni tresno iki tekan tuwo..

   Dm          Am
janji.. kancanono aku..
     Bb
urip tekan matiku..
       F              C
tetep ono ning sandingku..
  Dm           Am
tulong.. kowe ojo lungo..
      Bb         C          F
nglakoni tresno iki tekan tuwo..

Chord NDX A.K.A - Tetep Ning Sandingku

Lihat Semua :