Kunci Gitar NDX A.K.A feat. Eka Martha - Loro Ati Part 2



(Intro) C Dm G C
        Am Dm G C

  C              Dm
cidro.. mergo sliramu..
    G            C
jarene.. tresno aku..
  Am                  Dm
nanging.. kowe ninggalke aku..
  G             C
kabeh.. janjimu mung palsu

     C                   Dm
opo ora eling.. mbiyen karo aku..
      G
mlaku gandengan..
                C
penuh cinta dan kemesraan
        Am
nanging saiki..
               Dm
kowe tego mblenjani janji
    G                     C
lorone ati.. iki ra bakal tak baleni..

(Reff)
  C              Dm
cidro.. mergo sliramu..
    G            C
jarene.. tresno aku..
  Am                  Dm
nanging.. kowe ninggalke aku..
  G             C
kabeh.. janjimu mung palsu

        C
kowe pancen tego..
               Dm
medot talining asmoro..
    G                    C
lorone ati.. nganti ora iso ditambani..
      Am                    Dm
tresnaku iki.. ora bakal di restoni
        G                      C
ro wong tuwomu.. nganti tekan aku mati..

(Reff)
  C              Dm
cidro.. mergo sliramu..
    G            C
jarene.. tresno aku..
  Am                  Dm
nanging.. kowe ninggalke aku..
  G             C
kabeh.. janjimu mung palsu

       C                      Dm
pangapurane dek.. aku wes ninggal kowe..
     G                         C
dudu karepku.. ku mung manut bapak ibu..
  Am                          Dm
kabeh mau.. nggawe cidro ning atimu
     G                        C
mergane aku.. di jodohke wong tuwaku

(Reff)
  C              Dm
cidro.. mergo sliramu..
    G            C
jarene.. tresno aku..
  Am                  Dm
nanging.. kowe ninggalke aku..
  G             C
kabeh.. janjimu mung palsu


Dialog saat Intro :
Mas, mbiyen kelopo sing tak tandur
wis tukul godonge wis dadi janur
janur sing semampir ono ning ngarep omahmu
nanging nyatane,
leh nyanding kowe dudu awakku mas
wis dek, lilakno kangmas
kangmas ngerti roso tresnomu
nanging arep piye meneh
kabeh iki wis dalane
kangmas lungo dek, 'ojo mas'
kangmas lungo dek, 'ojo..'



NDX A.K.A feat. Eka Martha - Loro Ati Part 2

(Intro) E F#m B E
        C#m F#m B E

  E              F#m
cidro.. mergo sliramu..
    B            E
jarene.. tresno aku..
  C#m                 F#m
nanging.. kowe ninggalke aku..
  B             E
kabeh.. janjimu mung palsu

     E                   F#m
opo ora eling.. mbiyen karo aku..
      B
mlaku gandengan..
                E
penuh cinta dan kemesraan
        C#m
nanging saiki..
               F#m
kowe tego mblenjani janji
    B                     E
lorone ati.. iki ra bakal tak baleni..

(Reff)
  E              F#m
cidro.. mergo sliramu..
    B            E
jarene.. tresno aku..
  C#m                 F#m
nanging.. kowe ninggalke aku..
  B             E
kabeh.. janjimu mung palsu

        E
kowe pancen tego..
               F#m
medot talining asmoro..
    B                    E
lorone ati.. nganti ora iso ditambani..
      C#m                   F#m
tresnaku iki.. ora bakal di restoni
        B                      E
ro wong tuwomu.. nganti tekan aku mati..

(Reff)
  E              F#m
cidro.. mergo sliramu..
    B            E
jarene.. tresno aku..
  C#m                 F#m
nanging.. kowe ninggalke aku..
  B             E
kabeh.. janjimu mung palsu

       E                      F#m
pangapurane dek.. aku wes ninggal kowe..
     B                         E
dudu karepku.. ku mung manut bapak ibu..
  C#m                         F#m
kabeh mau.. nggawe cidro ning atimu
     B                        E
mergane aku.. di jodohke wong tuwaku

(Reff)
  E              F#m
cidro.. mergo sliramu..
    B            E
jarene.. tresno aku..
  C#m                 F#m
nanging.. kowe ninggalke aku..
  B             E
kabeh.. janjimu mung palsu
Lihat Semua Chord Eka Martha
Posted on : by
Related Chords: