Kunci Gitar NDX A.K.A - Apa Kabar Mantan



Capo di fret 5

(Intro) C F G C
        Am Dm F G..

      C                       F
apa kabar wong sing tau tak sayang..
      Dm                      G
apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
        Em                 Am
susah seneng janjine bebarengan..
         F                     G
ning akhire kowe lungo ninggal kenangan..

      C                 F
atiku rabakal serapuh kuwi..
        Dm                     G
masalah percintaan tak pikir keri..
      Em                  Am
masalalu ra perlu tak baleni..
       F                     G    C
teko tenang kabeh uwis tak gawe lali..

        C
hey apa kabar mantanku
       F
sing tau ning atiku
         G
kelingan ra karo aku
         C
sing tau ngisi atimu
       Am
mbiyen bubare mergo kowe
 Dm
ono sing liyane
          F
waton minggat ninggal lungo
         G
aku sing ono ning kene

     C
tangise ati iki
        F
mergo kowe sing njalari
       G
bahagiaku hancur ketika
       C
tresno iki dibagi
    Am
cerita cinta sing tak bangun
    Dm
nganti tibo tangi
        F
terimakasih luka ini
       G
sekian ku pamit pergi

(Reff)
      C                       F
apa kabar wong sing tau tak sayang..
      Dm                      G
apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
        Em                 Am
susah seneng janjine bebarengan..
         F                     G
ning akhire kowe lungo ninggal kenangan..

      C                 F
atiku rabakal serapuh kuwi..
        Dm                     G
masalah percintaan tak pikir keri..
      Em                  Am
masalalu ra perlu tak baleni..
       F                     G    C
teko tenang kabeh uwis tak gawe lali..

   C                    F
raiso di baleni getun kuwi tibo mburi
        G
kowe mbiyen ra kelingan
        C
po pas aku mbok larani
   Am                     Dm
saiki kowe ngemis njaluk aku akon bali
     F                G
yo sori sepurane ati iki wis ra sudi

   C                  F
saiki lungamu ora bakalan tak gondeli
      G 
opo meneh ora mungkin
         C
nganti kowe tak tangisi
     Am                  Dm
sementara tak ngene wae aku dewe wani
      F
matur sembah nuwun sanget
       G         (C)
sampun nate nglarani..

          C                   F
(mas kang mas sing sepurane tenan..)
          G                  C
(mbiyen tau nggawe atimu kelaran..)
       Am                  Dm
(tak kiro de'e iki luwih sayang..)
         F                    G
(jebul akhire tresnoku nggo dolanan..)
       C                      F
(po ra kroso sampean tak kangeni..)
          G                   C
(pengen dadi siji kabeh dibaleni..)
        Am               Dm
(tulung ngertio isi ati iki..)
          F                   G
(sumpah matiku ra bakal tak larani..)

(Reff)
      C                       F
apa kabar wong sing tau tak sayang..
      Dm                      G
apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
        Em                 Am
susah seneng janjine bebarengan..
         F                     G
ning akhire kowe lungo ninggal kenangan..

      C                 F
atiku rabakal serapuh kuwi..
        Dm                     G
masalah percintaan tak pikir keri..
       Em                  Am
masa lalu ra perlu tak baleni..
       F                     G    C
teko tenang kabeh uwis tak gawe lali..

      C                       F
apa kabar wong sing tau tak sayang..
      Dm                      G
apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
        Em                 Am
susah seneng janjine bebarengan..
         F                     G
ning akhire kowe lungo ninggal kenangan..

      C                  F
atiku ra bakal serapuh kuwi..
        Dm                     G
masalah percintaan tak pikir keri..
       Em                  Am
masa lalu ra perlu tak baleni..
       F                     G    C
teko tenang kabeh uwis tak gawe lali..



NDX A.K.A - Apa Kabar Mantan

(Intro) F Bb C F
        Dm Gm Bb C..

      F                       Bb
apa kabar wong sing tau tak sayang..
      Gm                      C
apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
        Am                 Dm
susah seneng janjine bebarengan..
         Bb                    C
ning akhire kowe lungo ninggal kenangan..

      F                 Bb
atiku rabakal serapuh kuwi..
        Gm                     C
masalah percintaan tak pikir keri..
      Am                  Dm
masalalu ra perlu tak baleni..
       Bb                    C    F
teko tenang kabeh uwis tak gawe lali..

        F
hey apa kabar mantanku
       Bb
sing tau ning atiku
         C
kelingan ra karo aku
         F
sing tau ngisi atimu
       Dm
mbiyen bubare mergo kowe
 Gm
ono sing liyane
          Bb
waton minggat ninggal lungo
         C
aku sing ono ning kene

     F
tangise ati iki
        Bb
mergo kowe sing njalari
       C
bahagiaku hancur ketika
       F
tresno iki dibagi
    Dm
cerita cinta sing tak bangun
    Gm
nganti tibo tangi
        Bb
terimakasih luka ini
       C
sekian ku pamit pergi

(Reff)
      F                       Bb
apa kabar wong sing tau tak sayang..
      Gm                      C
apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
        Am                 Dm
susah seneng janjine bebarengan..
         Bb                    C
ning akhire kowe lungo ninggal kenangan..

      F                 Bb
atiku rabakal serapuh kuwi..
        Gm                     C
masalah percintaan tak pikir keri..
      Am                  Dm
masalalu ra perlu tak baleni..
       Bb                    C    F
teko tenang kabeh uwis tak gawe lali..

   F                    Bb
raiso di baleni getun kuwi tibo mburi
        C
kowe mbiyen ra kelingan
        F
po pas aku mbok larani
   Dm                     Gm
saiki kowe ngemis njaluk aku akon bali
     Bb               C
yo sori sepurane ati iki wis ra sudi

   F                  Bb
saiki lungamu ora bakalan tak gondeli
      C 
opo meneh ora mungkin
         F
nganti kowe tak tangisi
     Dm                  Gm
sementara tak ngene wae aku dewe wani
      Bb
matur sembah nuwun sanget
       C         (F)
sampun nate nglarani..

          F                   Bb
(mas kang mas sing sepurane tenan..)
          C                  F
(mbiyen tau nggawe atimu kelaran..)
       Dm                  Gm
(tak kiro de'e iki luwih sayang..)
         Bb                   C
(jebul akhire tresnoku nggo dolanan..)
       F                      Bb
(po ra kroso sampean tak kangeni..)
          C                   F
(pengen dadi siji kabeh dibaleni..)
        Dm               Gm
(tulung ngertio isi ati iki..)
          Bb                  C
(sumpah matiku ra bakal tak larani..)

(Reff)
      F                       Bb
apa kabar wong sing tau tak sayang..
      Gm                      C
apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
        Am                 Dm
susah seneng janjine bebarengan..
         Bb                    C
ning akhire kowe lungo ninggal kenangan..

      F                 Bb
atiku rabakal serapuh kuwi..
        Gm                     C
masalah percintaan tak pikir keri..
       Am                  Dm
masa lalu ra perlu tak baleni..
       Bb                    C    F
teko tenang kabeh uwis tak gawe lali..

      F                       Bb
apa kabar wong sing tau tak sayang..
      Gm                      C
apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
        Am                 Dm
susah seneng janjine bebarengan..
         Bb                    C
ning akhire kowe lungo ninggal kenangan..

      F                  Bb
atiku ra bakal serapuh kuwi..
        Gm                     C
masalah percintaan tak pikir keri..
       Am                  Dm
masa lalu ra perlu tak baleni..
       Bb                    C    F
teko tenang kabeh uwis tak gawe lali..
Lihat Semua :

Chord NDX A.K.A - Apa Kabar Mantan

Chord Kunci Gitar lainnya: