Kunci Gitar Ndarboy Genk - Wong Sepele



(Intro) C Fm C Fm
        Am G F G

C      G/B     Am       Em
duh abote, kahanane uripku
  F            C
kudu nandang loro
          Dm        G  Dm G
dipandang sesisih moto..

C        G/B        Am       Em
yen takdire, kudu dikuat-kuatke
 F              C
aku mung wong sepele
     Dm      G
kudu kuat atine..

  Am
kadang pingin ngeluh
       Em
naliko kentekan eluh
  F
kodrate manungso
       C          G
kui pancen bedo-bedo..

  Am
dedel duwel ati
        Em
nompo kasunyatan iki
  F           Dm
kudu tak tambani
         G             C
kanggo jalani.. uripku iki..

(Chorus)
  G                  C
jujur.. sedih uripku koyo mengkene
        Dm           G         C
sugih waras durung tau tak rasake..
 G                   C          Am
urip.. dewe tresno raono sing gape
       D                          G
kudu sabar mung dianggep wong sepele..

         F           G
mlaku we kadang kesandung
    Em         Am
ora ono sing nulung
        Dm         G       C
tangise ning ati raiso tak bendung..

(Int.) Am Em F C
       Am Em F  Dm  G..

C        G/B        Am       Em
yen takdire, kudu dikuat-kuatke
 F              C
aku mung wong sepele
     Dm      G
kudu kuat atine..

  Am
kadang pingin ngeluh
       Em
naliko kentekan eluh
  F
kodrate manungso
       C          G
kui pancen bedo-bedo..

  Am
dedel duwel ati
        Em
nompo kasunyatan iki
  F           Dm
kudu tak tambani
         G             C
kanggo jalani.. uripku iki..

(Chorus)
  G                  C
jujur.. sedih uripku koyo mengkene
        Dm           G         C
sugih waras durung tau tak rasake..
 G                   C          Am
urip.. dewe tresno raono sing gape
       D                          G
kudu sabar mung dianggep wong sepele..

         F           G
mlaku we kadang kesandung
    Em         Am
ora ono sing nulung
        Dm         G       C
tangise ning ati raiso tak bendung..

         F           G
mlaku we kadang kesandung
    Em         Am
ora ono sing nulung
        Dm         G          C
tangise ning ati raiso tak bendung..

       F            G
aku pancen wong sepele
          Em            Am
nanging bakal tak buktekke
      Dm         G         C
dadi uwong ojo seneng nyepelekke..
Lihat Semua Chord Ndarboy Genk
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: