Kunci Gitar Ndarboy Genk - Teko Lungo Chord



(Intro) G  Em  C  Cm  G..

   G
ngopo kudu teko.. kowe..
  Dm          G          C
bali neng uripku marakke memolo..
   -G/B        Am                 D
wis tak lali-lali.. loroku sing wingi..
           G     D
durung iso mari..

               G
ngopo mbiyen lungo.. kowe..
 Dm          G             C
aku wis berjuang dinggo ngelalekke..
-G/B        Am              D
ujug-ujug lungo.. ujug–ujug teko..
        G
karepmu opo..

  C              D
saiki aku wis nduweni..
         Bm                E
ati sing sepi saiki wis keisi..
       Am                   D
ojo ngarep-ngarep, kowe iso bali..
           G
aku wis nduwe ganti..

(Chorus)
                C
yen kon ngomong sayang..
           D
jujur isih sayang..
       -C      Bm
nanging sayang iki..
             Em
mung iso tak kenang..
           Am
aku dudu wayang..
            D
sing diatur dalang..
          G                     Dm
aku iso lungo.. yen mbok gawe loro..

    G             C
yen kon ngomong sayang..
           D
jujur isih sayang..
       -C      Bm
nanging sayang iki..
             Em
mung iso tak kenang..
           Am
aku dudu wayang..
            D
sing diatur dalang..
               G
yen lungo yo lungo.. ojo teko lungo..

(Int.) C D Em G
       Am -Bm C  D..

  C              D
saiki aku wis nduweni..
         Bm                E
ati sing sepi saiki wis keisi..
       Am                   D
ojo ngarep-ngarep, kowe iso bali..
           G
aku wis nduwe ganti..

(Chorus)
                  C
yen kon ngomong sayang..
           D
jujur isih sayang..
               Bm
nanging sayang iki..
             Em
mung iso tak kenang..
           Am
aku dudu wayang..
            D
sing diatur dalang..
          G                     Dm
aku iso lungo.. yen mbok gawe loro..

    G             C
yen kon ngomong sayang..
           D
jujur isih sayang..
               Bm
nanging sayang iki..
             Em
mung iso tak kenang..
           Am
aku dudu wayang..
            D
sing diatur dalang..
               G
yen lungo yo lungo.. ojo teko lungo..

 Em        Am
aku dudu wayang..
            D
sing diatur dalang..
               G
yen lungo yo lungo.. ojo teko lungo..

(Outro) Am Bm C Cm G

Chord Ndarboy Genk - Teko Lungo

Lihat Semua :