Kunci Gitar Ndarboy Genk - Ojo Nangis



(Intro) C F -G Am G
        Em Am Em Am
        Dm G..

C                   F
mbiyen mbok perjuangke
  G          F     Em
saiki mbok sia.. siake..
 A                       Dm
aku sing slalu ono pas kowe loro..
    F                  G   F-Em-Dm-C G
pas kowe durung sopo-sopo..

C             F
aku wis jogo ati..
  G          F        C
kowe dolanan neng.. mburi..
  A                         Dm
kabeh sing tak perjuangke sio sio..
     F            G          C     Gm
kowe milih.. karo sing luwih mulyo..

  C      F
mesakke atiku..
                G
yen tak teruske ro kowe
          C      G           Am
mending pisah.. aku wes ra betah..
            Dm
wes kebacut getun
            G
kulo nderek langkung
           C
tresno wis rampung..

(Reff)
      F           G    F   Em
ojo nangis.. sing uwes yo uwes..
     A          Dm
seng ilang ben ilang..
G                 C     Gm
cukup aku kelaran laran..

C      F          G      F     Em
aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah..
A                     Dm
kowe bakal ngerti larane..
G                       C
naliko di tinggal pas jeru jerune..

       Am     Em
kudune ngati ati..
      F            C
opo meneh yen bab ati..
      Am        Em
kudu mlaku dewe dewe
F      G        C
larane tak tanggung dewe..

(Int.) G#  Gm Cm Fm  G..

         F
mesakke atiku..
                G
yen tak teruske ro kowe
          C      G           Am
mending pisah.. aku wes ra betah..
            Dm
wes kebacut getun
            G
kulo nderek langkung
           C
tresno wis rampung..

(Reff)
      F           G    F   Em
ojo nangis.. sing uwes yo uwes..
     A          Dm
seng ilang ben ilang..
G                 C     C7
cukup aku kelaran laran..

       F          G      F     Em
aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah..
A                     Dm
kowe bakal ngerti larane..
G                       C
naliko di tinggal pas jeru jerune..

A                     Dm
kowe bakal ngerti larane..
G                       C
naliko di tinggal pas jeru jerune..



Ndarboy Genk - Ojo Nangis

(Intro) G C -D Em D
        Bm Em Bm Em
        Am D..

G                   C
mbiyen mbok perjuangke
  D          C     Bm
saiki mbok sia.. siake..
 E                       Am
aku sing slalu ono pas kowe loro..
    C                  D   C-Bm-Am-G D
pas kowe durung sopo-sopo..

G             C
aku wis jogo ati..
  D          C        G
kowe dolanan neng.. mburi..
  E                         Am
kabeh sing tak perjuangke sio sio..
     C            D          G     Dm
kowe milih.. karo sing luwih mulyo..

  G      C
mesakke atiku..
                D
yen tak teruske ro kowe
          G      D           Em
mending pisah.. aku wes ra betah..
            Am
wes kebacut getun
            D
kulo nderek langkung
           G
tresno wis rampung..

(Reff)
      C           D    C   Bm
ojo nangis.. sing uwes yo uwes..
     E          Am
seng ilang ben ilang..
D                 G     Dm
cukup aku kelaran laran..

G      C          D      C     Bm
aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah..
E                     Am
kowe bakal ngerti larane..
D                       G
naliko di tinggal pas jeru jerune..

       Em     Bm
kudune ngati ati..
      C            G
opo meneh yen bab ati..
      Em        Bm
kudu mlaku dewe dewe
C      D        G
larane tak tanggung dewe..

(Int.) D#  Dm Gm Cm  D..

         C
mesakke atiku..
                D
yen tak teruske ro kowe
          G      D           Em
mending pisah.. aku wes ra betah..
            Am
wes kebacut getun
            D
kulo nderek langkung
           G
tresno wis rampung..

(Reff)
      C           D    C   Bm
ojo nangis.. sing uwes yo uwes..
     E          Am
seng ilang ben ilang..
D                 G     G7
cukup aku kelaran laran..

       C          D      C     Bm
aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah..
E                     Am
kowe bakal ngerti larane..
D                       G
naliko di tinggal pas jeru jerune..

E                     Am
kowe bakal ngerti larane..
D                       G
naliko di tinggal pas jeru jerune..

Ndarboy Genk

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :