Kunci Gitar Ndarboy Genk - Mboten Saget Sungkem



(Intro) C C-Bm-Am Dm F G C..

  C
roso kangen sing kudu tak pendem
  F          G             C
bodho iki mboten saget sungkem
  Am                        Dm
taseh katah salah luput lan dosaku
  F          G       C
bapak ibu ngapuranen aku..

(Intro) F G

  C
sopo wong sing atine ra sedih
  F        G        C
bodho iki aku ora mulih..
 Am
akeh wong do nganggur
      Dm
akeh wong do ngelih
      F            G            C
salam kanggo dulur lan tonggo tepalih..

           Am    Em
tak ikhlas ikhlaske..
    F        C
tak lila lilake
      Am    Em
pacobaning urip
F                 G
mugo ndang ono tambane..

(Chorus)
C                F
sabar.. (kudu sabar..)
         G       C
aku mung iso wenehi kabar
F       G        Em       Am
 dikandeli usaha ugo ikhtiare
        Dm                G
Gusti kulo nyuwun kawelasane

C                F
pasrah (kudu pasrah..)
      G              C
iki kabeh mung mergo musibah..
F          G          Em         Am
 meh ngopo ngopo kudu ning njero omah
         Dm           G            C
welingku mung siji ndedungo lan ngibadah

(Int.) Dm G Em Am
       D  G  F G

  C
sopo wong sing atine ra sedih
  F        G        C
bodho iki aku ora mulih..
 Am
akeh wong do nganggur
      Dm
akeh wong do ngelih
      F            G            C
salam kanggo dulur lan tonggo tepalih..

           Am    Em
tak ikhlas ikhlaske..
    F        C
tak lila lilake
      Am    Em
pacobaning urip
F                 G
mugo ndang ono tambane..

(Chorus)
C                F
sabar.. (kudu sabar..)
         G       C
aku mung iso wenehi kabar
F       G        Em       Am
 dikandeli usaha ugo ikhtiare
        Dm                G
Gusti kulo nyuwun kawelasane

C                F
pasrah (kudu pasrah..)
      G              C
iki kabeh mung mergo musibah..
F          G          Em         Am
 meh ngopo ngopo kudu ning njero omah
         Dm           G            C
welingku mung siji ndedungo lan ngibadah..



Ndarboy Genk - Mboten Saget Sungkem

(Intro) G G-F#m-Em Am C D G..

  G
roso kangen sing kudu tak pendem
  C          D             G
bodho iki mboten saget sungkem
  Em                        Am
taseh katah salah luput lan dosaku
  C          D       G
bapak ibu ngapuranen aku..

(Intro) C D

  G
sopo wong sing atine ra sedih
  C        D        G
bodho iki aku ora mulih..
 Em
akeh wong do nganggur
      Am
akeh wong do ngelih
      C            D            G
salam kanggo dulur lan tonggo tepalih..

           Em    Bm
tak ikhlas ikhlaske..
    C        G
tak lila lilake
      Em    Bm
pacobaning urip
C                 D
mugo ndang ono tambane..

(Chorus)
G                C
sabar.. (kudu sabar..)
         D       G
aku mung iso wenehi kabar
C       D        Bm       Em
 dikandeli usaha ugo ikhtiare
        Am                D
Gusti kulo nyuwun kawelasane

G                C
pasrah (kudu pasrah..)
      D              G
iki kabeh mung mergo musibah..
C          D          Bm         Em
 meh ngopo ngopo kudu ning njero omah
         Am           D            G
welingku mung siji ndedungo lan ngibadah

(Int.) Am D Bm Em
       A  D  C D

  G
sopo wong sing atine ra sedih
  C        D        G
bodho iki aku ora mulih..
 Em
akeh wong do nganggur
      Am
akeh wong do ngelih
      C            D            G
salam kanggo dulur lan tonggo tepalih..

           Em    Bm
tak ikhlas ikhlaske..
    C        G
tak lila lilake
      Em    Bm
pacobaning urip
C                 D
mugo ndang ono tambane..

(Chorus)
G                C
sabar.. (kudu sabar..)
         D       G
aku mung iso wenehi kabar
C       D        Bm       Em
 dikandeli usaha ugo ikhtiare
        Am                D
Gusti kulo nyuwun kawelasane

G                C
pasrah (kudu pasrah..)
      D              G
iki kabeh mung mergo musibah..
C          D          Bm         Em
 meh ngopo ngopo kudu ning njero omah
         Am           D            G
welingku mung siji ndedungo lan ngibadah..
Lihat Semua Chord Ndarboy Genk
Posted on : by
Related Chords: