Kunci Gitar Ndarboy Genk - Koyo Jogja Istimewa Chord



(Intro) D-G
        G G G-G-C
        C C-C-D D D-D-G G-D
        G  C  D  G D

          G
mangan tempe rasane
              C
koyo mangan lawuh sate..
              Am
senanjan sak anane..
D                G     D
 sing penting ro kowe..

          G
ngombe kembang tahu
                C
rasane koyo ngombe susu..
            Am
ra usah mecucu
             D
tresno ku ro kowe
             G
ra bakal tak madu..

         Em
bungah tenan rasane..
            Bm
wong kang lagi gandrung
C
tak perjuangke..
        D
tekan janur melengkung..

(Chorus)
       G      C
kowe siji sijine..
        D         G
aku bangga karo kowe..
      Em        Am
gelem nompo opo anane
         C           D
tresnoku ra bakal mletre..

      G      C
kowe ojo sumelang..
          D         G
tresna ku ra bakal ilang..
       Em       Am
ibarat koyo kutoku jogja
     C     D   G
kowe cen istimewa..

(Int.) G  C  Am D G D

          G
mangan tempe rasane
              C
koyo mangan lawuh sate..
              Am
senanjan sak anane..
D                  G
 sing penting ro kowe..

          G
ngombe kembang tahu
                C
rasane koyo ngombe susu..
            Am
ra usah mecucu
             D
tresno ku ro kowe
             G
ra bakal tak madu..

         Em
bungah tenan rasane..
            Bm
wong kang lagi gandrung
C
tak perjuangke..
        D
tekan janur melengkung..

(Chorus)
       G      C
kowe siji sijine..
        D         G
aku bangga karo kowe..
      Em        Am
gelem nompo opo anane
         C           D
tresnoku ra bakal mletre..

      G      C
kowe ojo sumelang..
          D         G
tresna ku ra bakal ilang..
       Em       Am
ibarat koyo kutoku jogja
     C     D   G   D
kowe cen istimewa..

       G      C
kowe siji sijine..
        D         G
aku bangga karo kowe..
      Em        Am
gelem nompo opo anane
         C           D
tresnoku ra bakal mletre..

      G      C
kowe ojo sumelang..
          D         G
tresna ku ra bakal ilang..
       Em       Am
ibarat koyo kutoku jogja
     C     D   G
kowe cen istimewa..
       Em       Am
ibarat koyo kutoku jogja
     C     D   G    G
kowe cen istimewa.. yo..

Chord Ndarboy Genk - Koyo Jogja Istimewa

Lihat Semua :