Ndarboy Genk feat. Denny Caknan - Rungokno Aku Chord Mudah

(Intro) C  G

              C
aku jengkel karo kowe..
             Dm       G
opo opo mbok putusi dewe..
      F              Em
madep aku.. rungokno aku..
       Dm                   G
aku ra mung konco ngentekke wektu..

             F
aku nelongso yen we nangis, yang..
  Fm                     Em
padahal aku ra neng endi endi..
     Am                  Dm
mung coro pemikiranmu kleru..
  G                        C     C7
kabeh omongan mbok lebokne atimu..

              F
aku ra pengen kowe sedih, yang..
  Fm                 Em
soyo suwe kudune.. soyo sayang..
  Am                  Dm
hubungan ojo digawe pelik..
   G                      C
percoyo aku ra ketang sak ithik..

(Reff)
            F
siji sijine kowe..
Fm              Em
 sumpah raono liyane..
Am           Dm
 ambruk cagakku..
             F          G
nuruti kabeh angen angenmu..

            F
opo opo kok aku..
Fm               Em
 kabeh mbok tibakke neng aku..
Am         Dm
 senajan dalan ra alus..
     G                  C
sing penting aku wani terus..

(Int.) Am Em F C
       Dm Em F G C

              F
aku ra pengen kowe sedih, yang..
  Fm                 Em
soyo suwe kudune.. soyo sayang..
  Am                Dm
hubungan ojo digawe pelik..
   G                      C
percoyo aku ra ketang sak ithik..

(Reff)
            F            Fm
siji sijine kowe.. ha..aaa..
               Em        Am
sumpah raono liyane.. hmmm..
            Dm
ambruk cagakku..
             F          G
nuruti kabeh angen angenmu..

            F     Fm
opo opo kok aku..uu..
                   Em
kabeh mbok tibakke neng aku..
Am             Dm
 senajan dalan ra alus..
     G                  C
sing penting aku wani terus..

         Am       Em
sugeng dalu widodari..
      F            C
ojo nangis tibo mburi..
        Am          Em
kartonyono medot janji..
         F           G   C
rungokno aku sing nduwe ati..

         Am       Em
sugeng dalu widodari..
      F            C
ojo nangis tibo mburi..
        Am          Em
kartonyono medot janji..
         F           G   C
rungokno aku sing nduwe ati..
         F           G   C
rungokno aku sing nduwe ati..



Ndarboy Genk feat. Denny Caknan - Rungokno Aku

(Intro) A#  F

              A#
aku jengkel karo kowe..
             Cm       F
opo opo mbok putusi dewe..
      D#             Dm
madep aku.. rungokno aku..
       Cm                   F
aku ra mung konco ngentekke wektu..

             D#
aku nelongso yen we nangis, yang..
  D#m                    Dm
padahal aku ra neng endi endi..
     Gm                  Cm
mung coro pemikiranmu kleru..
  F                        A#    A#7
kabeh omongan mbok lebokne atimu..

              D#
aku ra pengen kowe sedih, yang..
  D#m                Dm
soyo suwe kudune.. soyo sayang..
  Gm                  Cm
hubungan ojo digawe pelik..
   F                      A#
percoyo aku ra ketang sak ithik..

(Reff)
            D#
siji sijine kowe..
D#m             Dm
 sumpah raono liyane..
Gm           Cm
 ambruk cagakku..
             D#         F
nuruti kabeh angen angenmu..

            D#
opo opo kok aku..
D#m              Dm
 kabeh mbok tibakke neng aku..
Gm         Cm
 senajan dalan ra alus..
     F                  A#
sing penting aku wani terus..

(Int.) Gm Dm D# A#
       Cm Dm D# F A#

              D#
aku ra pengen kowe sedih, yang..
  D#m                Dm
soyo suwe kudune.. soyo sayang..
  Gm                Cm
hubungan ojo digawe pelik..
   F                      A#
percoyo aku ra ketang sak ithik..

(Reff)
            D#           D#m
siji sijine kowe.. ha..aaa..
               Dm        Gm
sumpah raono liyane.. hmmm..
            Cm
ambruk cagakku..
             D#         F
nuruti kabeh angen angenmu..

            D#    D#m
opo opo kok aku..uu..
                   Dm
kabeh mbok tibakke neng aku..
Gm             Cm
 senajan dalan ra alus..
     F                  A#
sing penting aku wani terus..

         Gm       Dm
sugeng dalu widodari..
      D#           A#
ojo nangis tibo mburi..
        Gm          Dm
kartonyono medot janji..
         D#          F   A#
rungokno aku sing nduwe ati..

         Gm       Dm
sugeng dalu widodari..
      D#           A#
ojo nangis tibo mburi..
        Gm          Dm
kartonyono medot janji..
         D#          F   A#
rungokno aku sing nduwe ati..
         D#          F   A#
rungokno aku sing nduwe ati..

Chord Rungokno Aku