Kunci Gitar Ndarboy Genk - Balungan Kere


AutoScroll  

(Intro) G Am D G
        Cm G Em Am D G

G               Am
 mbiyen aku tau kelangan
D              G
 nganti saiki isih kelingan
Em         E          Am
 kowe sing tak anti anti
                  D
bebrayan tekane pati
                 G     Cm D
jebule mblenjani janji..

G                Am
 kabeh iki mergo kahanan
D                  G
 ben iso nyukupi kebutuhan
(-B) Em      E       Am
      aku kerjo esuk sore
                      D
nanging kowe sambat wae
                G
jarene balungan kere..

(Chorus)
                 C
opo pancen wis nasibku..
D       C          Bm
 kudu pisahan karo sliramu
E                  Am
 jaremu arep nompo opo anane
           D                      G
nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke

Dm      G        C
 kudune kowe ngerteni
D           C        Bm
 kabeh mung titipane gusti
E                    Am
 senajan atiku wis bubrah
                     D
ngandelingno ning ibadah
                   G
gusti sing paringi berkah

  G  F#m Em        Bm
senajan balungan kere
       C          G
ora kendo nyambut gawe
    Em           Bm
senajan dalan ra alus
        C      D    G
sing penting wani terus

(Interlude) Em C D G
            Am D G Em
            Am D G

G                Am
 kabeh iki mergo kahanan
D                  G
 ben iso nyukupi kebutuhan
(-B) Em      E       Am
      aku kerjo esuk sore
                      D
nanging kowe sambat wae
                G
jarene balungan kere..

(Chorus)
                 C
opo pancen wis nasibku..
D       C          Bm
 kudu pisahan karo sliramu
E                  Am
 jaremu arep nompo opo anane
           D                      G
nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke

Dm      G        C
 kudune kowe ngerteni
D      C          Bm
 kabeh mung titipane gusti
E                    Am
 senajan atiku wis bubrah
                     D
ngandelingno ning ibadah
                   G
gusti sing paringi berkah

Em        E        Am
 senajan atiku wis bubrah
                     D
ngandelingno ning ibadah
           C D     G      Cm G
gusti sing paringi berkah..
Lihat Semua Chord Ndarboy Genk
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: